Donald Trump ar fi descris Casa Albă drept o „cocină de porci”

02 august 2017 15:59

Donald Trump ar fi mărturisit motivul pentru care efectuează multe vizite la cluburile sale de golf. Președintele american consideră că reședința prezidențială Casa Albă este o „adevărată cocină”, relatează The Associated Press și The Telegraph.

Președintele american ar fi făcut această afirmație mai multor prieteni de golf. El ar fi spus că viziteză des proprietatea de la Bedminster, New Jersey, deoarece „Casa Albă este o adevărată cocină”, potrivit revistei golf.com.

Casa Albă nu a comentat până acum această afirmație, însă cert este că până acum Donald Trump a făcut patru vizite la proprietatea sa din New Jersey, precum și mai multe la Mar-a-Lago, clubul său exclusivist din Florida.

Mai precis, Donald Trump şi-a petrecut aproape fiecare weekend al preşedinţiei sale de până acum vizitând diverse proprietăţi pe care deţine sau închiriază. În plus, luna aceasta mai multe renovări vor avea fi făcut eîn Arima de Vest a Casei Albe, ceea ce înseamnă că Trump ar urma să stea și mai mult la reședința sa din New Jersey.

După ce a câștigat alegerile prezidențiale din noiembrie 2016, președintele american a afirmat că va face câteva modificări reședinței prezidențiale, însă a respins ipoteza a de face o schimbare majoră.

„Consider Casa Albă un loc special, care are o semnificație specială pentru americani și pentru oameni. Nimic nu se va schimba. Casa Albă va rămâne așa cum este”, a declarat el.

După ce afirmația lui Trump a apărut în presă, Chelsea Clinton a ținut să scrie pe Twitter un mesaj în care le mulțumește tuturor angajaților Casei Albe pentru munca depusă.


Citește și: Nebunia din Sănătate obligă un copil bolnav de cancer să urce în avion, deși va muri în timpul zborului


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro