Mergi direct la conținut »
Două femei din Prahova au intrat în casa unei bătrâne pentru a-i da de pomană și au fugit cu banii ei. Cum au acționat infractoarele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Două femei din Prahova au intrat în casa unei bătrâne pentru a-i da de pomană și au fugit cu banii ei. Cum au acționat infractoarele

Două femei din Prahova au intrat în casa unei bătrâne pentru a-i da de pomană și au fugit cu banii ei. Cum au acționat infractoarele

Două femei, în vârstă de 29 şi 41 de ani, din judeţul Prahova, sunt cercetate de polițiști după ce au jefuit o bătrână de 81 de ani, din municipiul Brad. Femeile au intrat în casă sub pretextul că vor să-i dea de pomană, dar au reușit să sustragă din locuință o sumă de bani importantă.

Bătrâna le-a povestit poliţiştilor că le-a permis femeilor accesul în locuinţa sa, după ce acestea i-au oferit o bancnotă de 200 de lei, la care au cerut însă un rest de 100 de lei. În plus, cele două suspecte i-au adus victimei un platou cu prăjituri şi un colac, toate sub pretextul că „dau de pomană”.

Profitând de neatenția bătrânei, care a părăsit la un moment dat camera unde își ținea economiile, cele două femei au intrat în cameră și au sustras dintr-un dulap 23.000 de lei, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

Cele două hoațe, de 29 și 41 de ani, au fost identificate de polițiști, iar acum sunt cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Fotografie ilustrativă: 123rf.com


Citește și:

Chinezul “pericol pentru siguranța națională a României” Wang Yan a fost văzut din nou la Cupru Min, dar compania ascunde prezența lui!

Close
Închide
  Close