Mergi direct la conținut »
Ponta susține că Dragnea a fost chemat la Parchet pentru că ar fi fost în spatele violențelor din 10 august
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ponta susține că Dragnea a fost chemat la Parchet pentru că ar fi fost în spatele violențelor din 10 august

Ponta susține că Dragnea a fost chemat la Parchet pentru că ar fi fost în spatele violențelor din 10 august

Fostul premier, Victor Ponta a declarat, vineri seara, că Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General pentru că "toate datele arată că a fost o acţiune premeditată şi executată de către ministrul Carmen Dan, sub coordonarea liderului PSD".

„Sunt aproape doi ani de când domnul Dragnea deţine puterea şi în Guvern şi în Parlament şi, în loc să vorbească de lucrurile importante într-o guvernare (…), a vorbit numai de dosare, de stat paralel şi tot acolo ajunge, tot la Parchet. (…) Eu nu cred că Dragnea a fost chemat ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat pentru că ştiu cu toţii, este absolut evident pentru orice om de bun simţ, că nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pândeau la Hilton, nici de lovitură de stat. (…) Cred că a fost chemat ca martor pentru că, din toate datele care au apărut în public şi pe care eu le-am aflat ca fost prim-ministru, acţiunea violentă din 10 august a fost o acţiune premeditată, organizată şi executată de către Carmen Dan, nu la conducerea şi coordonarea doamnei prim-ministru, care era trimisă în vacanţă, ci a domnului Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anunţat cu vreo 3-4 zile înainte de 10 august şi a vrut să beneficieze de acele violenţe a fost chiar Dragnea şi pentru asta, mai devreme sau mai târziu, cu siguranţă trebuie să răspundă şi legal”, a declarat Victor Ponta.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, vineri după-amiază, la sediul Parchetului General pentru a da declarații în legătură cu dosarul violențelor din 10 august.

„Am fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile despre tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente în sprijinul afirmaţiilor mele şi le-am prezentat procurorului”, a spus Dragnea la ieşirea din Parchet.


Citește și: Cum s-au văzut cele mai mari exerciții militare din Rusia din ultimele patru decenii. Vladimir Putin: “Federaţia Rusă este un stat iubitor de pace” / FOTO&VIDEO


 

Close
Închide
  Close