Mergi direct la conținut »
Dragnea militează pentru sport și sprijină construcția de noi stadioane: "Știu că vor fi discuţii, dar Focşani are nevoie de un stadion"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea militează pentru sport și sprijină construcția de noi stadioane: "Știu că vor fi discuţii, dar Focşani are nevoie de un stadion"

Dragnea militează pentru sport și sprijină construcția de noi stadioane: „Știu că vor fi discuţii, dar Focşani are nevoie de un stadion”

Președintele PSD Liviu Dragnea pare că iubește mișcarea și militează pentru sport. Prezent joi la inaugurarea unui bazin olimpic de înot și polo, construit prin Compania Națională de Investiții, Dragnea a anunțat că va sprijini construcția de noi bazine, dar și de stadioane ori modernizarea celor vechi. De altfel, Dragnea a declarat că în Focșani, unde sunt două astfel de obiective, e nevoie de un stadion modern, asta chiar dacă vor fi discuţii pe această temă.

De Cristina Sterian,

„Am vorbit despre stadion şi ştiu că vor fi discuţii, dar Focşani are nevoie de un stadion. Știu că sunt două, dar unul să intre în program de modernizare. Să fie sănătate şi să vadă guvernul şi cu al doilea…”, a spus Dragnea la Focșani.

El a ținut să precizeze că un stadion va contribui „la o schimbare profundă a ce se întâmplă acum în Focşani”.

„Va fi zona în care se va dezvolta sportul de masă. E un program de reabilitare și modernizare a stadioanelor existente, iar unde va fi cazul vor fi stadioane noi. Un stadion modern în fiecare reședință de județ înseamnă un plus de sănătate, un plus pentru sportul de masă și un plus pentru sportul de performanță”, a spus Dragnea la Focșani.

Sursa FOTO – Arhiva

Citește și: EXCLUSIV/Singura sursă de investiții care nu necesită bani zace nefolosită. Contractele de offset, neutilizate în România, dar implementate în Polonia

Close
Închide
  Close