MENIU CAUTĂ

Drama unei prezentatoare TV! Fata ei a murit după o supradoză, iar ea a vorbit despre această tragedie la televizor (VIDEO)

Distribuie

Drama unei prezentatoare TV! Fata ei a murit de supradoză, iar femeia a dat dovadă de o tărie de caracter ieșită din comun, vorbind despre această tragedie la televizor.

Angela Kennecke, o cunoscută jurnalistă și prezentatoare TV din SUA, a avut cea mai grea misiune din carieră: a vorbit despre decesul porpriei ei fiice.

Angela Kennecke a făcut, de-a lungul carierei, mai multe materiale despre consumul de droguri și efectele devastoatoare ale acetuia.

„Pe 16 mai, fiica mea în vârstă de 21 de ani, Emily, a murit de supradoză. Niciodată nu m-am gândit că un membru al familiei mele va deveni parte din statisticile prezentate la știri. Nimeni nu se gândește la așa ceva”.

Emily Groth a ingerat o cantitate fatală de fentanyl, un drog sintetic. Statisticile spun că în jur de 46 de persoane mor zilnic din pricina unor supradoze.

Angajată la un post tv din Dakota de Sud, Keloland TV, Angela a povestit drama prin care a trecut. Apoi a acordat un interviu celor de la CBS.

„Mi-am luat câteva luni libere, pentru a mă obișnui cu ceea ce s-a întâmplat și m-am gândit că nu pot lăsa această dramă să mă distrugă.

În timpul carierei mele, am întrebat atât de mulți părinți – oameni care au trecut prin tragedii uriașe – și m-am gândit că și eu trebuie să vorbesc despre asta. Am o obligație să vorbesc despre această tragedie”, a spus Angela.

„N-am știu că fiica mea era dependentă de droguri. A fost un șoc pentru mine”, a mai spus Angela Kennercke, care speră ca, spunând povestea, să avertizeze alți părinți să fie mult mai atenți la comportamentul copiilor lor.

Și fata unui magnat imobiliar a murit de supradoză.


Citeşte şi: 

Premieră în România, la Școala 195: Un robot a dat startul noului an de învățământ

Citește mai multe despre Deces și supradoza pe Libertatea.

Comentarii