Situația la ora 7:00

Potrivit centralizării Infortrafic, din cauza apei acumulate pe carosabil ca urmare a condiţiilor meteorologice din ultima perioadă, circulaţia rutieră era întreruptă pe DN 73D Piteşti – Câmpulung, la kilometrul 41, în localitatea Boteni, judeţul Argeş.

De asemenea, în judeţul Teleorman, pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, la kilometrul  61+150 din cauza precipitațiilor din ultima perioadă și a ieșirii din matcă a răului Calnişte apa ajuns să măsoare în aceasta dimineata 10-15 cm. Se circula pe ambele fire, ingreunat, dirijat de politie.

În judeţul Ilfov, pe DNCB între km 59+000 – 61+000 firul 2 (sens Chitila – A A1) circulatia este inchisă din cauza acumulărilor de apă (30-40 cm) de pe partea carosabilă. Echipele de intervenție ale pompierilor și poliției intervin pentru a dirija circulația care a fost deviată.

Până joi, ora 23:00, este în vigoare o avertizare meteo de instabilitate atmosferică. Potrivit ANM, vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.


Citește și: Metroul din Drumul Taberei va fi inaugurat în decembrie, a promis directorul Metrorex. Magistrala către Aeroportul Otopeni, estimată pentru 2023


Publicitate:  “Într-o singură secundă, poți pierde totul. Dezastrele naturale nu sunt planificate. Vin când te aștepți mai puțin. Dacă ești nepregătit, îți vor da lumea peste cap. Asigură-te că natura imprevizibilă nu îți răpește totul. Intră pe paidromania.ro/4martie și fă-ți asigurarea obligatorie pentru locuință. Asigurat,ești mai puțin vulnerabil!”