La zece ani de cand a pasit pentru prima oara in Chicago, Mihai Lehene (28 de ani) se poate lauda ca este ‘farul informational al celei mai mari comunitati romanesti din Statele Unite. Munca sa, www.romanilachicago.org, este indrumatorul ideal pentru un vizitator ori imigrant in orasul american.

Mihai a ajuns la Chicago in 1997, dupa primul an de facultate. Apoi s-a intors, vara de vara, pana la terminarea scolii, cand s-a inscris la UIC (University of Illinois at Chicago).

De la ‘ghidul imigrantului pana la testele pentru obtinerea permisului auto, clinici, avocati, constructori ori locuri de munca, totul se regaseste pe pagina sa de Internet www.romanilachicago.org. ‘Este cea de-a doua munca a mea, marturiseste Mihai, angajat la o firma ce administreaza un fond privat de investitii.
15.000 de persoane folosesc lunar site-ul

‘Bunicul site-ului a fost un forum. Din cauza numarului mare de membri, nu am mai facut fata. Nu mai puteam separa informatiile si anunturile de discutii. De la inceputuri si pana la forma sa finala cred ca am schimbat aproape 100 de versiuni. Actualmente, circa 15.000 de persoane folosesc site-ul lunar, sustine mandru tanarul originar din Zalau.

Urmărește-ne pe Google News   
GSP.RO
„De unde sunteți?”, s-a interesat taximetristul din Qatar. Când a auzit România, n-a mai acceptat să plece! Ce a spus