Mergi direct la conținut »
Elena Udrea, reacție la declarațiile lui Liviu Dragnea despre premier: „Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Elena Udrea, reacție la declarațiile lui Liviu Dragnea despre premier: „Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România”

Elena Udrea, reacție la declarațiile lui Liviu Dragnea despre premier: „Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România”

Elena Udrea nu exclude ca Viorica Dăncilă să se înscrie în partidul Pro România, condus de Victor Ponta. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului crede că odată cu femeile susținute de Liviu Dragnea în funcții publice „a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii”.

De Răzvan Mihalașcu,

„Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii. Nu m-ar mira dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dăncilă ar trece la Pro România”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Udrea a făcut aceste afirmații, după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că Viorica Dăncilă este mai stăpână acum pe Guvern decât în primele zile de la preluarea mandatului de premier.

„Acuma e mai e mai stăpână pe Guvern, e firesc. În primele zile era, totuşi, o meserie nouă, o funcţie nouă, o poziţie nouă, nu mai fusese în vreun guvern până atunci, cu atât mai puţin prim-ministru. Discutam mai mult. În ultimele luni şi eu am zis să vorbim mai puţin pentru că a început să se implice mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţii, sunt tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată, la Dubrovnik am înţeles. Deci numai e acelaşi timp disponibil de discuţie, dar relaţia e bună. Nu vreau să amestec un lucru, adică nu facem pereche politică doamna Dăncilă cu domnul Toader”, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat dacă PSD ar putea lua în calcul schimbarea premierului, liderul social-democraţilor a răspuns: „Nu văd de ce. Chiar nu văd de ce”.


Citește și:

Românii din muzeul Nobel. Patru biografii cu rădăcini în Transilvania și Moldova stau laolaltă cu nume imense ale istoriei planetare


 

Close
Închide
  Close