De Adrian Ilie,

„Am fost preşedinte în timpul celei mai rele perioade din viaţa mea: în anii mei de dependenţă şi de depresie, cu relaţii ratate, decizii proaste în afaceri, procese şi turnee fără sfârşit”, a scris în această carte celebrul cântăreţ britanic, ajuns la vârsta de 72 de ani.

„În tot acel timp, Watford a fost o constantă sursă de bucurie pentru mine. Dacă nu aş fi avut clubul de fotbal, Dumnezeu ştie ce ar fi putut să mi se întâmple. Nu exagerez spunând că este posibil ca Watford să îmi fi salvat viaţa”, a adăugat starul britanic.

Elton John a preluat conducerea clubului Watford în 1976, într-o perioadă în care acesta tocmai retrogradase în a patra divizie a ligii engleze, dar avea ambiţia de a reveni în rândul elitelor.

Numirea lui Graham Taylor ca antrenor a fost punctul de pornire al unei epopei absolut nebuneşti, în timpul căreia echipa engleză – supranumită „The Hornets” („Viespile”) – a revenit foarte repede în prima divizie, a jucat pentru titlul de campioană naţională (pierdut în faţa celebrei echipe Liverpool) în sezonul 1982-1983 şi a disputat finala Cupei Angliei cu Everton, în 1984.

„Din motive evidente, există perioade întregi din anii 1980 din care nu am nicio amintire, însă toate meciurile clubului Watford la care am asistat s-au întipărit pentru totdeauna în memoria mea”, a adăugat Elton John în acelaşi volum autobiografic.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Artistul a recunoscut totuşi că pasiunea şi angajamentul lui faţă de acest club de la periferia Londrei, la care ocupă funcţia de preşedinte onorific pe viaţă, i-au adus numeroase ironii din partea colegilor săi din showbiz, mai ales din partea cântăreţului Rod Stewart – fan înfocat al echipei Celtic, dar care considera că Watford era un club căruia îi lipsea strălucirea care caracterizează un star al curentului glam-rock – şi a unor membri ai familiei regale britanice.

Prinţul Philip utiliza uneori cuvinte foarte dure pentru a-şi exprima dispreţul faţă de implicarea muzicianului în activitatea clubului de fotbal, ca atunci când l-a văzut pe Elton John la volanul automobilului său Aston Martin, vopsit în culorile echipei Watford. „E ridicol. Pari complet idiot. Debarasează-te de el!”, i-a transmis soţul reginei Elisabeta a II-a.

Foto: EPA

Citeşte şi:

Elton John, despre Michael Jackson: ”Un bolnav mintal și o persoană tulburată”

Elton John a urmat cu succes un tratament pentru cancer de prostată. Vedetele de la Holywood, în lupta cu boala nemiloasă

Cronică de film | „Rocketman”, o incursiune psihedelică în mintea și sufletul lui Elton John

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală