De Cristian Anton,

”Voi propune oficial Ministerului Sănătății să monteze camera de supraveghere în toate sălile de operație din spitalele românești”, a scris Emanuel Ungureanu se contul său de Facebook.

”În foarte multe asemenea blocuri operatorii se întâmplă grozăvii pentru că activitatea este condusă de feudali ca Beuran care au construit imperii ale fricii în care lumea tace și înghite fără reacții sănătoase la abuzuri și abateri de neimaginat, comise de lucani fără scrupule!”, a mai spus Ungureanu.

Deputatul USR a declarat în cadrul emisiunii „Adriana Nedelea la FIX” că medicul Mircea Beuran vrea să mușamalizeze această tragedie.

Motivul: incidentul nu a fost menționat în protocolul operator, ci doar ulterior într-o anexă în care s-a consemnat că „a fost un miros de priză arsă” și nu cine se afla în sala de operație în momentul arderii și condițiile în care femeia a fost arsă pe 40 la sută din suprafața corpului.

Ungureanu a publicat miercuri primele imagini suprinse de camerele de supraveghere în sala de operații unde a ars pacienta de 66 de ani.