Mergi direct la conținut »
Emil Săndoi a început să plângă în hohote pe banca de rezerve, la aflarea veștii că Ilie Balaci a murit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Emil Săndoi a început să plângă în hohote pe banca de rezerve, la aflarea veștii că Ilie Balaci a murit

Clipe de durere și pentru Emil Săndoi, fost coleg cu Ilie Balaci la Universitatea Craiova. Acesta a început să plângă în hohote pe banca de rezerve, atunci când a aflat că fostul mare fotbalist a murit.

Imagini cutremurătoare au fost surprinse de camerele de filmat înainte de partida Farul – FC Argeş, contând pentru etapa 13 din Liga a II-a, cu tehnicianul oaspeţilor, Emil Săndoi în prim-plan.

Tehnicianul de 53 de ani a aflat de moartea  lui Ilie Balaci, chiar înainte de meci, iar startul partidei l-a găsit pe fostul internaţional plângând în hohote pe banca de rezerve. Partida a fost precedată de un scurt moment de reculegere, iar Săndoi nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile, anunță telekomsport.ro.

Fostul star de la Craiovei Maxima n-a dorit să stea la tribuna oficială sau la loje, la partida de duminică, de pe ”Arena Națională”. A venit însoțit de nepotul său și de un prieten de familie. ”Libertatea” i-a surprins în tribună, rezultând ultima fotografie cu Ilie în viață. Nepotul Atanas a fost batjocorit la o acțiune a loturilor naționale, caz prezentat pe larg de ”Libertatea”.

Vezi VIDEO cu momentele zguduitoare în care Emil Săndoi a aflat vestea teribilă!

Citește și

VIDEO/Fiica lui Adrian Enache vrea să combine avocatura cu muzica. Le va cânta la nunți clienților și-i va reprezenta la divorț

Close
Închide
  Close