Mergi direct la conținut »
Emilia Șercan, în exclusivitate pentru Libertatea: „Cei de la Academia de Poliție mi-au verificat teza de doctorat, sperând că este plagiată”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Emilia Șercan, în exclusivitate pentru Libertatea: „Cei de la Academia de Poliție mi-au verificat teza de doctorat, sperând că este plagiată”

Emilia Șercan, în exclusivitate pentru Libertatea: „Cei de la Academia de Poliție mi-au verificat teza de doctorat, sperând că este plagiată”

Emilia Șercan a dezvăluit în emisiunea Adrianei Nedelea că Academia de Poliție i-a verificat teza de doctorat, sperând ca această să fie plagiată și, astfel, să o denigreze pe jurnalista care a scris despre tezele plagiate de la Academia de Poliție. 

De Ioana Tomescu,

„În acești ani am fost bombardată. Văzând că nu mă potolesc, au încercat să găsească toate modalitățile pentru a-mi închide gura. Dacă n-au reușit cu înscenarea poveștii cu lucrarea de licență, au văzut că tezade doctorat e curată, au început să mă înjure, să scrie tot felul de nenorociri prin ziarele pe care le controlează, apoi au trecut la amenințări cu moartea”, a spus Emilia Șercan.

Despre povestea cu lucrarea ei de licență, despre care Turnul Sfatului a scris că este plagiată, jurnalista a spus: „Nu am plagiat lucrarea de licență. Cum aș fi putut să mă apuc să scriu, dacă aș fi avut acest schelet în dulap?”.


Citește și:

Emilia Șercan, după ce dosarul în care a fost amenințată cu moartea a fost trimis către DNA: „Plecând de la o amenințare cu moartea, ajungem la posibile infracțiuni de corupție”

Close
Închide
  Close