De Păsat Ana Maria,

Se va asorta cu ginerele la haine

“Încă nu m-am gândit în ce mă îmbrac. Mai am aproape o lună până pe 21 septembrie. Nu ştiu dacă îmi voi alege un costum gata făcut sau dacă îmi voi comanda altul. Acum sunt la Miercurea Ciuc, cu Nicoleta. Nu mă grăbesc, mai am timp. Nu am vorbit cu Victor nici despre ţinuta lui, probabil că ne vom asorta unul cu celălalt, aşa cum se obişnuieşte”, ne-a declarat Zsolt Csergo.
În schimb, naşa Nicoleta Luciu, ca de altfel şi viitoarea mireasă Bianca Drăguşanu, au ales mai multe modele de rochii, dar nici ele încă nu s-au decis asupra ţinutelor pe care le vor purta. “Vreau ceva comod, sexy, tip sirenă, aşa cum a avut Nicoleta la nuntă, un exemplu de bun-simţ”, spunea în urmă cu ceva timp iubita lui Victor Slav, referindu-se la rochia de mireasă, pe care e posibil să şi-o realizeze chiar ea. “Nu sunt pretenţioasă. Important este să ne simţim bine în ţinutele alese”, a completat Nicoleta Luciu.

Victor, să nu iei exemplul naşului!

În octombrie 2012, Nicoleta Luciu a fost târâtă, fără voia sa, într-un scandal de proporţii. Soţul său, Zsolt Csergo, a fost surprins în timp ce se săruta şi se bătea cu amanta lui, Kinga Sebestyen (foto), antrenoare de kangoo jumps. În cele din urmă, bruneta a trecut peste acest scandal şi a decis să mai acorde o şansă căsniciei sale cu Zsolt, mai ales că la mijloc se află patru copii. Fără îndoială, din acest punct de vedere, al fidelităţii, naşul nu este un exemplu bun de urmat pentru viitorul ginerică Victor Slav. Până una alta, “Băiatul de la Meteo”, aşa cum mai este alintat mirele, vrea să fie în formă în ziua cea mare. El a fost văzut adesea intrând într-o sală de forţă din cartierul Pipera din Bucureşti, unde a tras de fiare în disperare, asta în condiţiile în care, deşi arată ca Spartacus, la emisiunea “Serviţi, vă rog!” (PRO TV), el n-a fost în stare să bată cu barosul câţiva ţăruşi.

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală