MENIU CAUTĂ

UPDATE. Explozie în Haga, soldată cu cel puțin nouă răniți / FOTO&VIDEO

Distribuie

O explozie a avut loc în Haga, unul dintre cele mai importante orașe din Olanda. Fațada unei clădiri s-a prăbușit în urma deflagrației. Salvatorii au intervenit cu mai multe echipaje la fața locului, deoarece este posibil să existe oameni prinși sub dărâmături.

UPDATE 20:10: Reprezentantul departamentului de pompieri din Haga a declarat că 9 persoane au fost rănite, iar 7 au fost transportate la spitalele din apropiere, conform independent.co.uk.

UPDATE 18:40. O unitate de poliție a orașului a scris pe Twitter că „se presupune a fi o explozie de gaze”. potrivit The Independent.


Pentru moment, nu există informații despre cauzele producerii exploziei. Din cauza deflagrației, mai multe locuințe au fost afectate, notează RTL News, citat de Express.

Din primele informații, aproape 20 de persoane se află în clădirea distrusă, iar salvatorii încearcă să le scoată de sub dărâmături.

În schimb, din fotografiile publicate de agenția locală de știri Omroep West reiese că o singură clădire a fost afectată.

Foto: EPA


Citește și Adevărata față a vieții din Paradis! Un român e manager de restaurant în Marbella, stațiunea unde petrec bogații lumii!


 

Citește mai multe despre explozie, Haga și Olanda pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii