Mergi direct la conținut »
Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta, dar va plăti chirie pentru clădire
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta, dar va plăti chirie pentru clădire

Familia Regală rămâne la Palatul Elisabeta, dar va plăti chirie pentru clădire

Familia Regală va rămâne la Palatul Elisabeta, dar va plăti chirie pentru clădire, după ce s-a ajuns la o înțelegere cu reprezentanţii Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, informează stiritvr.ro

Potrivit sursei citate, Palatul Elisabeta fusese primit de către regele Mihai I ca locuinţă în calitate de fost şef de stat şi ar fi trebuit eliberat după 60 de zile de la decesul fostului suveran.

Acest lucru este posibil după ce reprezentanții Familiei Regale a României și cei ai RAAPPS au ajuns la o înțelegere în cele din urmă. Familia Regală va plăti chirie pentru Palat.

În mod normal, Familia Regală trebuia să părăsească Palatul Elisabeta pe data de 5 februarie, după ce negocierile purtate cu fostul premier Mihai Tudose au eșuat. Tudose a explicat că imobilul a fost oferit spre folosință Regelui Mihai, în calitate de fost șef de stat. După moartea Regelui Mihai, Casa Regală trebuie să elibereze Palatul Elisabeta.

Citește și: Cine vine, cine pleacă. Schimbările făcute în eșalonul doi de către Dăncilă în primele zile de guvernare

Close
Închide
  Close