Courtney Irby, în vârstă de 32 de ani, mamă a doi copii, aflată în proces de divorț de soțul său, a fost închisă sub acuzația de furt de arme.

Întregul scandal a început după ce pe 14 iunie, după o înfățișare în instanță, Joseph Irby a fost arestat pentru că a intrat cu mașina sa în autovehiculul în care se afla fosta sa soție și a scos-o de pe carosabil provocând un accident.

Femeia a cerut un ordin de restricție față de fostul său soț și le-a spus polițiștilor că se teme pentru viața sa. Ea a obținut ordinul de restricție, dar pentru că bărbatul nu a predat la poliție armele pe care le deținea, Courtney a mers în casa acestuia, le-a luat și le-a dus oamenilor legii.

Când a fost întrebată de un ofițer dacă a intrat în apartament fără permisiunea soțului ei, ea a răspuns afirmativ. Polițistul i-a cerut să confirme că „a comis un furt” iar răspunsul ei a fost afirmativ motivând că ”El nu avea de gând să le predea așa că am făcut-o eu”.

Când poliția l-a anunțat pe fostul său soț de faptele femeii, acesta a depus plângere și ea a fost arestată.

Cazul a stârnit revoltă în Statele Unite, iar o congresmană din statul Florida le-a cerut procurorilor să suspende definitiv cazul împotriva lui Courtney Irby, motivând că acest caz ar putea să creeze un ”precedent înfricoșător” pentru victimele abuzurilor.


Citește și: FOTO | Platforma Iadului. „Rulmentul” Brașov, pe vremuri mândria socialismului românesc, a ajuns o ruină!Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală