Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Fetele care poartă pantaloni sunt în pericol. Răspunsul genial al unui preot a devenit viral
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Fetele care poartă pantaloni sunt în pericol. Răspunsul genial al unui preot a devenit viral

VIDEO/ Fetele care poartă pantaloni sunt în pericol. Răspunsul genial al unui preot a devenit viral

Fetele care poartă pantaloni sunt în pericol, consideră un preot de la noi, care a explicat ce crede el despre fetele care se îmbracă precum băieții. Clipul cu argumentele preotului Nicolae Tănase a devenit viral, pentru că acesta consideră, nici mai mult nici mai puțin, că fetele își pierd astfel feminitatea și rămân nemăritate!

De Mihai Niculescu,

Preotul a vorbit despre fetele care poartă pantaloni într-o conferință filmată, răspunzând scrisorii unei femei care îi cerea sfatul. „Fetița mea cea mare are 11 ani. Poartă doar pantaloni pentru că nicio altă fată la școală nu poartă fustă. Eu, ca mamă, cum să o conving. Pentru că răul va crește”, i-a scris femeia duhovnicului.

Preotul Nicolae Tănase i-a răspuns într-un clip video care a devenit rapid viral.

Fetița dumneavoastră este în pericol să rămână nemăritată. De ce? Pentru că băieții zdraveni la cap iubesc fete, nu băieți. Ori dacă o fată se poartă numai în pantaloni ori foarte des în pantaloni, practic în îmbrăcăminte bărbătească, pierde din caracterele feminine, caracterele fineții ei. Și atunci problema pantalonilor la femei sau problema îmbrăcămintei femeiești la bărbați nu se pune că am eu ceva cu pantalonii tăi. Problema este că pierzi din feminitate. Foarte greu va fi de tine. Pierzi! Și nu o să mai atragi băieți. O să atragi din ăștia nezdraveni. Nenorocirea vine dinăuntrul tău. Întrebarea este dacă înțelegi că tu ești sexul fin”, a spus duhovnicul.


ANALIZĂ | Parcarea în centrul Bucureștiului costă cât un salariu pe lună sau cât un Logan pe an


 

Close
Închide
  Close