Mergi direct la conținut »
Fiica lui Petre Daea, angajată la ministerul condus de tatăl ei. „Încearcă să-şi găsească rostul în viaţă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fiica lui Petre Daea, angajată la ministerul condus de tatăl ei. „Încearcă să-şi găsească rostul în viaţă”

Fiica lui Petre Daea, angajată la ministerul condus de tatăl ei. „Încearcă să-şi găsească rostul în viaţă”

Fiica lui Petre Daea, ministrul Agriculturii, este angajată la ministerul pe care chiar tatăl ei îl conduce. Întrebat dacă este adevărat că fiica lui lucrează la ministerul său, Daea a confirmat informația și a spus că aceasta lucrează „la o unitate subordonată”, de câteva luni de zile.

Fiica lui Petre Daea lucrează de câteva luni ca referent la o unitate subordonată Ministerului Agriculturii, a recunoscut-o chiar ministrul Agriculturii.

„Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Şi este un copil care ca şi dumneavoastră încearcă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru ca este firesc, este natural”, a spus Petre Daea.

Ministrul Agriculturii nu a putut însă spune cu ce anume se ocupă fiica sa în cadrul ministerului. „E treaba celor care îi dau de lucru, eu nu ştiu ce face. Şi m-aş bucura să facă ceea ce trebuie şi m-aș bucura și m-ar interesa să facă ceea ce i se spune”, a spus ministrul Agriculturii.

Soția lui Petre Daea, Carmen Luchian, este director în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).


Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică deasupra Japoniei

Close
Închide
  Close