Părinții tinerei studente, a căror identitate este necunoscută, i-au cumpărat acesteia un conac în care să locuiască în următorii patru ani, cât va învăța la St Andrews University. Acum, tânăra vrea să angajeze nu mai puțin de 12 oameni (majordom, valeți, menajeră, bucătar, șofer etc.), care să aibă grijă de ea în următorii patru ani.

Anunțul de angajare a fost publicat pe un site de recrutare și menționează, printre altele, că „familia este foarte formală și caută staff cu experiență”, scrie Daily Mail.

Pentru postul de menajeră, anunțul precizează că se caută o persoană „prietenoasă, veselă și cu o personalitate energică”. Job-ul presupune „trezirea șefei, menținerea legăturii cu restul staff-ului în legătură cu rutina și programul, ajutor la îngrijirea personală, gestionarea dulapului cu îmbrăcăminte și cumpărăturile personale”.

Alți membri ai staff-ului vor trebui să „deschidă ușile oriunde este posibil”, se mai arată în anunțul de angajare.

Staff-ul va fi remunerat cu un salariu de peste 30.000 de euro pe an.

St Andrews University, unde învață fiica miliardarului indian, este aceeași unde au studiat și unde și-au început povestea de dragoste William și Kate Middleton.

FOTO: EPA


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă