Mergi direct la conținut »
Fina lui Putin a făcut o greșeală de 1,6 milioane de euro! Un detaliu observat în public a ruinat-o
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Fina lui Putin a făcut o greșeală de 1,6 milioane de euro! Un detaliu observat în public a ruinat-o

Fina lui Putin a făcut o greșeală de 1,6 milioane de euro! Un detaliu observat în public a ruinat-o

Ksenia Anatolyevna Sobchak este o vedetă de prim rang din Rusia - actriță, realizator tv, politiciană, jurnalistă -, dar, mai presus de toate, ar fi, conform presei din cea mai mare țară din lume, fina lui Vladimir Putin, a scris mirror.co.uk.

Ksenia Sobchak, care pe 5 noiembrie va împlini 37 de ani, a intrat și în politică, lansând „Partidul Schimbării” și și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, deși era convinsă din start că n-are cum să atenteze la postul lui Vladimir Putin, care a câștigat cu peste 75 la sută din voturi la scrutinul din martie.

Mulți au acuzat-o că s-a înscris în cursă, doar pentru a se face mai cunoscută.

Însă acum, un telefon de ultimă generație, care costă undeva în jurul a 1.000 de euro, ar putea s-o bage în faliment pe rusoaica dornică de afirmare cu orice preț.

A folosit în public telefonul rivalilor

Compania sud-coreeană Samsung a dat-o în judecată pe Ksenia Sobchak, pentru că a fost văzută în public folosind un iPhone X, în ciuda faptului că avea un contract cu producătorul sud coreean pentru a promova smartphone-urile sale.

Ksenia trebuia să promoveze brandul Samsung în Rusia, dar s-a afișat în public cu un Apple. Ea a participat la o emisiune televizată și, la un moment dat, și-a verificat mesajele. A încercat să acopere aparatul cu o hârtie, dar a fost timp să se vadă că nu e un Samsung.

Fina lui Putin n-a mai fost atentă ce telefon folosește în public


VIDEO / Efect post-referendum: „Sexgate” la Titu. Homosexualitatea, noua armă în luptele politice

Close
Închide
  Close