Mergi direct la conținut »
Firea, despre candidatura Vioricăi Dăncilă la șefia PSD: ”O voi susține moral din spital”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Firea, despre candidatura Vioricăi Dăncilă la șefia PSD: ”O voi susține moral din spital”

Firea, despre candidatura Vioricăi Dăncilă la șefia PSD: ”O voi susține moral din spital”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD, a declarat marţi că o va "susţine moral" pe Viorica Dăncilă, care a declarat că are în intenţie să candideze la şefia partidului la Congresul din 29 iunie, transmite Agerpres. Gabriela Firea nu va participa la lucrări având atunci programată o internare în spital.

De Adrian Ilie,

Întrebată cum comentează anunţul Vioricăi Dăncilă privind candidatura sa la şefia PSD, Gabriela Firea a spus: „Foarte bine, este premierul României, de ce nu? Şi aşteptăm să vedem cine se mai înscrie. Eu nu voi fi la congres, dar o voi susţine moral din spital, dacă mă voi putea uita la televizor”.

Edilul Capitalei a avut o întâlnire cu premierul, la Palatul Victoria, pe tema rectificării bugetare.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat că are în intenţie să candideze la şefia partidului la Congresul din 29 iunie şi a precizat că ia în calcul această variantă indiferent de rezultatul moţiunii de cenzură anunţate de Opoziţie.

„Cred că voi candida, deocamdată sunt preocupată de organizare…. Da, dar eu sper să mai fie şi alţi candidaţi”, a spus Viorica Dăncilă, luni, la emisiunea Marius Tucă Show.

Întrebată dacă ia în calcul şi o candidatură la Preşedinţia României, în cazul în care va fi aleasă la şefia PSD, ea a spus: „Nu, eu cred că nu mai trebuie să avem această opinie, că şeful partidului trebuie să fie candidatul la prezidenţiale”.

Citește și: Dăncilă anunţă că va candida la șefia PSD, în cadrul congresului din 29 iunie. Premierul respinge o candidatură la prezidenţiale

Close
Închide
  Close