Mergi direct la conținut »
Formația ”Paraziții”, dată în judecată de sindicaliștii din Poliție: ”Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Formația ”Paraziții”, dată în judecată de sindicaliștii din Poliție: ”Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții”

Formația ”Paraziții”, dată în judecată de sindicaliștii din Poliție: ”Ne-au înjurat de toți sfinții și răniții”

Sindicatul Național al Agenților de Poliție vrea să dea în judecată formația de hip-hop ”Paraziții” din cauza versurilor unei melodii lansate recent, ”Antimiliție”, pe care sindicaliștii le consideră jignitoare, transmite Mediafax.

De Adrian Ilie,

„Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, a declarat Iulian Surugiu, preşedintele SNAP.

Motivul pentru care sindicaliștii au decis să ceară daune în instanță este legat mai ales de faptul că formația ar înjura și familiile polițiștilor. Deocamdată, sindicatul nu a stabilit cuantumul daunelor pe care le vor cere celor de la ”Paraziții”.

„Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii”, a mai spus Surugiu.

Citește și:

Bitză, despre viața de emigrant: “N-am părăsit muzica, am schimbat doar peisajul”. Rapperul stă de patru ani în Barcelona

Close
Închide
  Close