Mergi direct la conținut »
A fost recuperată a doua cutie neagră a avionului prăbușit lângă Havana
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A fost recuperată a doua cutie neagră a avionului prăbușit lângă Havana

A fost recuperată a doua cutie neagră a avionului prăbușit lângă Havana

Autoritățile cubaneze au anunțat că a fost recuperată a doua cutie neagră a avionului prăbușit lângă Havana pe 18 mai. În urma accidentului aviatic 111 persoane și-au pierdut viața și alte două sunt în stare gravă la spital.

„A fost găsit a doua cutie”, a declarat Armando Daniel, președintele Institutului de aeronautică civilă din Cuba care se ocupă și de anchetă.

Prima cutie neagră a aparatului a fost recuperată la o zi după accident. Cutiile negre urmează să dezvăluie anchetatorilor primele informaţii după prăbuşirea neelucidată, vineri, a acestui avion, închiriat de compania naţională Cubana de Aviacion de la Mexicain Global Air, cunoscut de asemenea sub numele Aerolineas Damojh, scrie AFP citat de Agerpres.

Avionul Boeing 737-200 aparținând companiei Cubana de Aviacion se îndrepta spre Guyana, dar s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul internațional  Jose Martin.


Citește și: EXPERIMENT / Cât timp stă blocat un şofer pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului – VIDEO


Close
Închide
  Close