MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2017 13:50 , de Valentina Postelnicu

O fostă consilieră în Primăria Alexandria a ajuns deputat. Violeta Răduț a depus jurământul în plen

Distribuie

O fostă consilieră în Primăria Alexandria a ajuns deputat. Violeta Răduț a depus marți jurământul de credință, în plenul Camerei Deputaților, după validarea mandatului de deputat PSD, în urma demisiei lui Adrian Ionuț Gâdea.

Fost consilier în cadrul Primăriei Alexandria, și membră a Tineretului Social-Democrat, aceasta s-a aflat pe locul patru în lista PSD Teleorman, la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Violeta Răduț a ajuns parlamentar pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Adrian Ionuț Gâdea.

Astfel, Camera Deputaților a vacantat, în 14 februarie, cu 284 voturi „pentru”, locul de deputat al lui Adrian Ionut Gâdea, luand act de demisia acestuia.

Gâdea a informat Biroul Permanent că, începând cu data de 27 ianuarie își depune demisia din calitatea de deputat.  Adrian Ionuț Gâdea a fost ales deputat de Teleorman pe listele PSD.

În 17 ianuarie, el a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene.

Adrian Ionuț Gâdea a activat în Organizația de tineret a PSD Teleorman, în perioada când președintele organizației județe a partidului era Liviu Dragnea. În 2012 a preluat funcția de președinte a CJ Teleorman în locul lui Liviu Dragnea, care era deputat. După alegerile locale din vara anului 2016, acesta a fost reales președintele CJ, dar ulterior a fost ales parlamentar.

Sursa Foto: Facebook

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii