Bărbatul a cumpărat mașina de pe un site de anunțuri, cu suma de 1.500 de euro. „Era în Bucureşti, iar cel care o vindea nu ştia povestea ei”, a spus Măgureanu, potrivit The Telegraph.

După ce a aflat că i-a aparținut lui Ceaușescu, acesta și-a petrecut timpul readucând mașina la viață.

„Nu sunt un mare fan al lui Ceauşescu, nu a fost un om bun, dar dintr-un punct de vedere istoric, îmi place faptul că deţin maşina. Am numit-o «Tovarăşa»”, a declarat bărbatul.

La o expoziție de mașini, Măgureanu a fost abordat de unul dintre foștii șoferi ai lui Ceaușescu, acesta confirmându-i faptul că mașina i-a aparținut, cândva, dictatorului.

„Am fost şocat când m-a găsit, a auzit de expoziţie, ştia că voi fi acolo şi a venit special să vadă maşina. Mi-a spus că găurile din bord erau făcute pentru armele securităţii şi că pilotul automat nu a funcţionat niciodată…nici acum nu funcţionează”, a spus Măgureanu.

Pasionatul de mașini a mai aflat că mașina nu a fost construită în România, ci în Franța, iar sigla Renault a fost înlocuită cu cea  Daciei.

În același timp, Măgureanu deține, în prezent, opt mașini clasice: două mașini militare fabricate în România, cinci Dacii și un Mercedes Coupe din anii 70.

„Mi-au plăcut mereu maşinile vechi, dar niciodată nu m-am gândit că voi deţine aşa ceva…o maşină cu istorie”, a spus bărbatul.


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ A început goana după rechizite! Câţi bani cheltuie părinţii pentru noul an şcolar


FOTO: FACEBOOK OVIDIU MĂGUREANU

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens