Mergi direct la conținut »
Gabriel Zetea (PSD), după audierea lui Dragnea la ÎCCJ: "Alegătorii noştri vor riposta. Mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Gabriel Zetea (PSD), după audierea lui Dragnea la ÎCCJ: "Alegătorii noştri vor riposta. Mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale"

Gabriel Zetea (PSD), după audierea lui Dragnea la ÎCCJ: „Alegătorii noştri vor riposta. Mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale”

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat, la Digi24, după audierea lui Liviu Dragnea la ÎCCJ, în dosarul angajărilor fictive, că alegătorii PSD nu vor mai suporta toate aceste acuze împotriva partidului de la putere și "vor riposta”.

De Valentina Postelnicu,

„Mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale care urmează și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment”, precizează Gabriel Zetea.

El a continuat: „S-a ajuns la această situație în care încet încet justiția coboară în stradă în România. Este o zi rușinoasă pentru întreaga societate românească, pentru că justiția trebuie să fie făcută în sala de judecată. Vorbim despre un proces, cineva acuză, cineva se apară, iar cei care vor da verdictul final vor fi judecătorii și nimeni nu va putea să contrazică într-un fel sau altul decizia judecătorilor. Ea va trebui să fie acceptată de toată lumea”, a mai spus liderul PSD Maramureş.

Zetea a menţionat că de obicei, alegătorii PSD sunt oameni ceva mai așezați, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea, ei sunt la muncă.

„La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general impotriva PSD și vor riposta și mi-e frică de ce se va întâmplă în campaniile electorale care urmeaza și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment. În momentul în care va continua toată această retorică a opoziției vizavi de hoția imaginară din România și felul în care vor reacționa și susținătorii PSD, pentru că se va întâmplă în acest lucru”, a declarat Gabriel Zetea.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție. După amânarea de pe 18 martie, când s-a internat în spital, acum, preşedintele Camerei Deputaţilor a fost audiat în cadrul apelului la procesul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman. În primă instanță, acesta a primit o condamnare de 3 ani și jumătate de închisoare.

Citeşte şi: Firea vrea să salveze încă patru companii municipale, pentru parcări, consolidări, igienizare și iluminat public / PNL, către primarul general: „Opacitatea pleacă de la dumneavoastră”

 
 
Close
Închide