De Cristian Anton,

Gabriela Firea a scris pe contul ei de Facebook că ”nu sunt bani pentru nimic în guvernarea PNL”.

”Asta da veste rea pentru români! Unde s-au dus toate promisiunile deşarte? Unde sunt autostrăzile, spitalele, şcolile construite? Nu sunt bani pentru nimic în guvernarea PNL! Nici pentru alocaţii mărite, nici pentru majorarea punctului de pensie, nici pentru investiţii. Se împrumută zilnic Finanţele”, a spus Firea.

Firea: Bani pentru anticipate, două-trei-șapte tururi

Primarul general al Capitalei a vorbit de spre ”gaura metaforică în contabilitate” pe care o fac cei de la guvernare, alocând bani mulți, mulți, pentru alegeri: anticipate, două-trei-șapte tururi”.

”Dacă nu au găsit ”gaura metaforică în contabilitate”, atunci o fac ei. Să lase ceva în urmă când vor pleca! Avem, însă, bani, mulţi, mulţi, pentru alegeri: anticipate, două-trei-şapte tururi!

Cât mai multe şi mai dese, cu atât mai bine, cred ei. Din dorinţa de a se răzbuna pe noi, sfârşesc prin a se răzbuna pe popor şi chiar pe proprii lor colegi!”, a mai scris Firea.

Potrivit edilului, ”toate aceste cheltuieli anunţate sunt bani luaţi de la români şi aruncaţi pe ambiţii politice şi trufii de moment”.

”Ţineţi minte aceste cuvinte: ”înainte să apuci pe calea răzbunării, sapă două morminte”. Ştia Confucius ce ştia! Se aplică perfect acum!”, a adăugat Firea.

Citeşte şi:

KRKA amenință angajații din România că îi va da afară dacă au comis fapte de corupție, conform cotidianului Delo din Slovenia

Managerul Spitalului Universitar anunță anchetă după ce au apărut imagini cu pacienți decedați lăsați pe scările de serviciu. Care poate fi cea mai dură sancțiune

Eugen Stan, „polițistul pedofil din lift”, a suferit un accident vascular cerebral în închisoare

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială