MENIU CAUTĂ
, de Delia Chilianu

Gabriela Firea și Silvia Radu, îmbrăcate la conferință cu iile pe care și le-au făcut cadou

Distribuie

Primarul Bucureștiului se află într-o vizită oficială în capitala Republicii Moldova. La conferința pe care au susținut-o la primăria Chișinăului, Gabriela Firea și Silvia Radu au fost îmbrăcate cu iile pe care și le-au făcut cadou pe 14 februarie.

La conferința de presă, primarul Bucureștiului și primarul general interimar al Chișinăului au purtat fiecare câte o ie. Ia Gabrielei Firea avea cusături albastre, în timp ce a Silviei Radu avea cusături roșii și evident, era un model diferit. Sunt iile pe care cele două primărițe și le-au făcut cadou pe 14 februarie 2018, atunci când primarul Chișinăului a fost în vizită oficială la București.

În cadrul vizitei de la Chișinău, Gabriela Firea a declarat că Bucureștiul va sprijini Chișinăul în mai multe domenii de interes precum sănătate, educație și cultură.

Gabriela Firea si Silvia Radu și-au făcut cadou câte o ie

14 februarie 2018. La finalul conferinței de la Primăria Capitalei, Silvia Radu și Gabriela Firea și-au făcut cadou câte o ie

La finalul declarațiilor, cele două și-au făcut și acum câte un cadou. Primarul Silvia Radu i-a oferit Gabrielei Firea un tablou și o farfurie pictată, din ceramică, în timp ce Gabriela Firea i-a dat o icoană cu Maica Domnului și Pruncul și un mărțișor.

Gabriela Firea se va întâlni la Chișinău și cu premierul moldovean, Pavel Filip, dar și cu Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor.

CITEȘTE ȘI:

De ce a accesat România doar 10,7% din fondurile UE: ”para-ndărătul” taie interesul românilor pentru bani europeni

Citește mai multe despre silvia radu pe Libertatea.

Comentarii