MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Cine este femeia împușcată de fostul soț în Neamț. Victima se refugiase în casa părinților ei de frica bărbatului | FOTO

Distribuie

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei comise sâmbătă seara în localitatea Fărcașa, din județul Neamț. Gabriela Zănoagă a fost împușcată de fostul soț în casa părinților ei pentru a scăpa de bărbatul violent. Individul este acuzat că a tras în femeia de 35 de ani cu o armă artizanală de vânătoare. Gabriela era mama a doi copii, un băiat de 14 ani și o fetiță de cinci ani.

Sâmbătă, în jurul jurul orei 20, Gheorghe Zănoagă (foto), fostul soț al Gabrielei, a mers la casa socrilor săi din comuna Fărcașa, județul Neamț. Acolo se refugiase fosta sa nevastă de aproape trei săptămână, fiind sătulă de certurile pe care le-ar fi avut acasă.

Gheorghe Zănoagă, bărbatul acuzat că și-a ucis fosta soție
foto: ziarpiatraneamt.ro

Gabriela (foto) era singură în momentul în care fostul ei soț a dat buzna peste ea în casă și a împușcat-o în piept cu o armă artizanală de vânătoare, notează observator.tv. Tânăra de 35 de ani s-a prăbușit la pământ și și-a dat ultima suflare.

sursă foto: Facebook

Bărbatul de 42 de ani a fugit de la fața locului, fiind prins abia sâmbătă, în jurul orei 1:30. Polițiștii l-au găsit pe Gheorghe ascuns într-un adăpost pentru animale. Asupra sa a fost găsită și arma crimei.

După ce a fost prins, suspectul le-a spus anchetatorilor că se simte foarte rău și a fost transportat la spital pentru investigații.

Bărbatul este acuzat de omor urmează să fie prezentat duminică în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, trupul fostei sale soții, pe care a împușcat-o mortal, a fost transportat la Medicină Legală pentru ca medicii legiști să realizeze necropsia.

sursă foto: Facebook


Citește și:

VIDEO/ Patru tați au „născut” un proiect. Dan, Alex, Cezar și Daniel sunt 4DADS COOL

Cum a ajuns o bătrână de 81 de ani singura locuitoare a unei insule disputate de două țări

Record de operații estetice la „Ferma”. Aproape toate concurentele, dar și prezentatoarea au trecut prin mâinile chirurgilor

Schimb de talente! Copiii artiștilor au ales mingea, iar cei ai fotbaliștilor, arta!


 

 

Comentarii