De Flavius Toader,

”Mark Zuckerberg ar trebui să nu mai ascundă faptele, argumentând, pios, în favoarea introducerii unui control legislativ pentru marile companii din domeniul tehnologiei”, scrie George Soros, într-o scrisoare publicată de Financial Times.

”Domnul Zuckerberg pare să fie implicat într-un aranjament de susținere reciprocă cu Donald Trump, care îl va ajuta pe acesta să fie reales. Facebook nu trebuie să aștepte legile introduse de guvern pentru refuza a publicitatea politică. Dacă există dubii că o reclamă este politică, Facebook ar trebui să ia calea precauției și să nu o publice. Nu pare că Facebook va urma această cale”, spune Soros.

”De aceea, repet propunerea ca Mark Zuckerberg (CEO al companiei, n.r.) și Sheryl Sandberg (COO al companiei, n.r.) să fie îndepărtați de la controlul Facebook”, mai scrie Soros, care mai subliniază că susține și introducerea de legi care să controleze rețelele sociale.

Soros a mai declarat, la sfârșitul lui ianuarie, că Facebook răspândește dezinformarea în rândul utilizatorilor săi, iar compania ar putea să conspire cu Donald Trump pentru a fi reales în funcția de președinte al SUA.

”Cred că există un fel de operațiune informală de asistență reciprocă sau înțelegere între Trump și Facebook”, a declarat Soros la Forumul Economic Mondial de la Davos.

”Facebook va lucra pentru a ajuta la realegerea lui Trump, iar Trump va proteja Facebook, așadar situația aceasta nu se va schimba și îmi fac foarte mari griji despre cum vor evolua lucrurile în 2020”, a adăugat acesta.

Soros nu a oferit nicio dovadă în acest sens.

”Acest lucru este total greșit”, a răspuns purtătorul de cuvânt al Facebook, Andy Stone.

Citeşte şi:

Coronavirus: 98 de oameni au murit ieri în China, dar autoritățile cred că epidemia e în scădere. Bilanțul deceselor la nivel mondial a ajuns la 1.875

Cazul fetei omorâte. Reţeaua de traficanţi de carne vie demantelată în Elveţia a fost eliberată de magistraţii români. Dosarul e de trei ani la DIICOT!

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, semnal de alarmă: „Începe balul și domnul Tăriceanu nu are parteneră”!

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi