De Mihai Niculescu,

Divorțul a fost cerut în luna noiembrie la notar, iar după perioada legală de o lună de zile în care părțile aveau posibilitatea de a se răzgândi, separarea legală a fost pronunțată de notar în decembrie, arată publicația Impact.

Femeia a fost cea care a cerut divorțul, tocmai pentru a nu i se mai pune eticheta de ”soție de criminală”, arată sursa citată. În acest timp, Gheorghe Dincă s-a aflat în arest preventiv.

Fosta soție a lui Dincă este considerată complicele „Monstrului din Carcal”, consideră avocatul Luizei Melencu, prima victimă a lui Dincă, în ordine cronologică.

Tonel Pop consideră că Elena – fostă Dincă, pentru că a revenit la numele anterior căsătoriei- ar fi mințit în repetate rânduri în fața anchetatorilor, pentru a scăpa de răspundere.

„O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrebări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, a spunea Tonel Pop.

Gheorghe Dincă va fi dus vineri în fața magistraților, pentru prelungirea mandatului de arestare.

Citeşte şi:

Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicați la Liceul German din Arad. „Am aflat cu stupoare că și personalul auxiliar ajunsese cu aceleași simptome la UPU”

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Adriana Nedelea LA FIX. Dan Barna răspunde criticilor privind intrarea lui Moise Guran în USR: Faptul că vin oameni puternici nu ar trebui să ne sperie

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează