Mergi direct la conținut »
GSP: Noi dezvăluiri despre legăturile lui Gică Hagi cu impresarul Pini Zahavi, acuzat de spălare de bani. Și detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

GSP: Noi dezvăluiri despre legăturile lui Gică Hagi cu impresarul Pini Zahavi, acuzat de spălare de bani. Și detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Fiorentina

"Gazeta Sporturilor" continuă dezvăluirile din dosarele "Football-Leaks". Pini Zahavi, impresarul israelian care conducea clubul Mouscron, este suspectat de uz de fals, fals, fraudă și spălare de bani.

Poliția belgiană investighează o rețea de impresari care controlează din interior mai multe cluburi din Europa în același timp, plasându-și antrenori, oficiali și jucători în funcție de propriile interese.

„Prietenul meu doarme bine datorită mie”

„Hagi e prietenul meu. Prietenul meu doarme bine datorită mie. Am grijă de afacerea lui”, spunea Pini Zahavi.

Ianis,  fiul lui Gheorghe Hagi, era cumpărat de Fiorentina pentru 1,7 milioane de euro, imediat după instalarea directorului sportiv internațional Pedro Pereira, care lucra deja pentru grupul lui Zahavi.

Conform actului de transfer, plata era eșalonată în trei tranșe: 400.000 plătiți imediat; 500.000 la 31 august 2016; 800.000 la 31 august 2017

În plus, Viitorul urma să primească 10 la sută din diferența dintre suma netă a unui viitor transfer și suma de două milioane de euro. 

Mai multe dezvăluiri despre încrengăturile cazului Ianis Hagi, AICI.


VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»

VIDEO | Un primar din România a fost filmat în timp ce fura dintr-un hotel. Culmea, se afla la o dezbatere despre anticorupție

Maria Constantin a lăsat miresele cu ochii în soare. Trebuia să defileze la târgul dedicat lor, dar n-a mai ajuns

Legăturile «bolnăvicioase» de la metrou. Metrorex plătește cu sute de mii de euro sindicatul care ameninință cu greva generală!

Close
Închide
  Close