Horoscopul primăverii – Astrologul Libertăţii îţi spune totul despre dragoste, carieră, bani şi sănătate

27 februarie 2016 23:30 De: ,

BERBEC

DRAGOSTE: Până la finalul lunii mai sunt posibile, în continuare, momente tensionate, unele deosebit de intense, în relaţiile oficializate. Abordările tale, de multe ori dure, pot provoca o ruptură în aceste relaţii, iar reparaţiile ar putea veni prea târziu. În martie sunt avantajaţi cei singuri, prin întâlniri neprevăzute.

CARIERĂ: Lunile de primăvară trebuie rezervate, cel puţin până la începutul lui mai, pentru a remedia anumite erori, a reveni asupra unor decizii legate de relaţiile de la locul de muncă sau pentru a pregăti o nouă strategie de abordare a progresului profesional. Progres poate însemna şi relaţii mai bune ori o atmosferă înseninată la serviciu.

SĂNĂTATE: Martie şi aprilie îţi asigură un cadru potrivit pentru a rezolva problemele apărute în acest domeniu, dar şi pentru a lua măsuri ca acestea să nu reapară. În mai vei avea ocazia să vezi clar că necazurile sunt asociate cu munca şi sunt provocate de stilul de viaţă impus de serviciu.

BANI: Chiar de la începutul lunii martie te vei interesa de noi surse de venit, de metode de economisire sau de evitare a unui împrumut – care nu e recomandat, cel puţin până în luna august. Priveşti relaţiile ca pe o sursă de beneficii, iar de la finalul lunii mai, acest lucru se poate întoarce împotriva ta.

TAUR

DRAGOSTE: Martie, aprilie şi prima săptămână din luna mai ar trebui dedicate, conştient şi voluntar, refacerii legăturii sufleteşti cu cei pe care îi iubeşti, indiferent ce probleme au fost între voi şi cât de greu ţi s-ar părea să repari lucrurile. Relaţiile oficializate trec prin teste de rezistenţă repetate şi dificile până la vară.

CARIERĂ: În toate lunile de primăvară există riscul să pierzi ocazii preţioase, din cauză că nu ai ştiut sau nu ai vrut să ai relaţii mai bune cu colegii sau cu superiorii. Poţi face câţiva paşi înainte, dar vor fi mici şi nu pot genera schimbarea pe care ţi-o doreşti. Ai de învăţat lecţia integrării armonioase în colectiv.

SĂNĂTATE: Este un domeniu în care pot să apară complicaţii pe tot parcursul primăverii. Finalul lunii mai va aduce şi finalul şirului de necazuri, fără ca asta să însemne însă că problemele s-au rezolvat; doar au ieşit la lumină, ca să le vezi şi să te ocupi de ele, cu toată seriozitatea de care eşti în stare.

BANI: În martie vei descoperi că ai mai multe dorinţe decât posibilităţi, în aprilie vei trece la acţiune, dar fără prea mare succes, iar în a doua jumătate a lui aprilie şi întreaga lună mai va trebui să începi să achiţi anumite restanţe, să regândeşti strategiile de economisire sau să abordezi persoane care te pot ajuta.

GEMENI

DRAGOSTE: Relaţiile cu cei dragi pot fi, până la finalul lunii mai, marcate de neînţelegeri, divergenţe sau supărări, care se transformă în tot atâtea motive de separare. În cuplurile oficializate se va observa o revigorare, în martie şi prima jumătate a lunii aprilie, dar apoi va urma o perioadă mai dificilă, care va ţine destul de mult şi în care există pericolul unor decizii radicale.

CARIERĂ: Luna martie poate fi ceva mai calmă faţă de cele anterioare. Sunt foarte importante relaţiile cu toţi cei din mediul de la serviciu şi este indicat să faci eforturi să ai şi să păstrezi raporturi corecte, echilibrate. În martie ai putea face un mare pas înainte, dar numai dacă l-ai pregătit din timp.

SĂNĂTATE: Este răscolită zona care indică posibilitatea apariţiei unor boli provocate de tensiunile din familie, de problemele nerezolvate din trecut sau de cauze genetice. La finalul lunii mai va debuta o perioadă ceva mai dificilă pentru starea ta de sănătate şi ar fi bine să te găsească în cea mai bună formă, ca să-i poţi face faţă fără mari probleme.

BANI: Vei fi la fel de preocupat(ă) de bani şi de bunuri ca şi până acum, dar cu mai multe şanse de a câştiga ceva, mai ales în luna martie. În aprilie şi în mai se vor clarifica mai multe situaţii de pe urma cărora vei avea beneficii de mai multe feluri.

RAC

DRAGOSTE: Ai parte de calm şi de seninătate în relaţiile sentimentale. La finalul lunii mai pot apărea însă complicaţii nebănuite, ce pot duce la tot felul de probleme. Pe întreaga durată a primăverii, relaţiile stabile vor trece prin încercări diverse, care le vor suda.

CARIERĂ: Te aşteaptă o primăvară deosebit de intensă pe plan profesional, cu un volum de muncă mult mai mare, sarcini mai dificile, confruntări sau conflicte majore la serviciu. Finalul lunii aprilie şi întreaga lună mai va trebui să le dedici reparării relaţiilor şi remedierii unor erori din perioada anterioară.

SĂNĂTATE: Pot să apară unele probleme chiar de la începutul lunii martie. Dacă te vei ocupa de ele imediat, vei avea şansa de a te revigora foarte repede. În a doua parte din aprilie şi în mai va trebui să adopţi un nou regim de viaţă şi de muncă, unul care să-ţi protejeze sănătatea, nu să ţi-o distrugă.

BANI: Resursele financiare se anunţă relativ constante, eforturile suplimentare pe care le vei depune nefiind însoţite întotdeauna de o recompensă bănească, ci poate de un alt fel de beneficiu. La începutul lunii martie există şansa ca partenerul de cuplu să câştige mai bine şi astfel viaţa ta să devină mai uşoară.

LEU

DRAGOSTE: Vei trăi o primăvară intensă pe plan sentimental. Luna martie poate aduce multe bucurii, schimbări de ultim moment şi evenimente frumoase. În aprilie şi în mai, ritmul se mai domoleşte, dar tot te vei ocupa cu mare atenţie de cei dragi, care te motivează să treci la acţiune.

CARIERĂ: Povara pe care o vei duce pe umeri, când mai bine, când mai rău, e aceeaşi de câţiva ani, dar eforturile nu vor rămâne fără rezultate. În toate cele trei luni de primăvară se poate vorbi despre un pas înainte, motivat financiar, sau de un plan foarte bine pus la punct pentru a urca o treaptă pe plan profesional.

SĂNĂTATE: Ritmul sau stilul de lucru ţi-ar putea afecta starea de sănătate, iar satisfacţiile obţinute nu vor putea compensa posibilele pierderi. Ţi-ar prinde bine să ai ceva mai mult grijă de tine, să-ţi faci analizele, să iei vitamine, să repari ce-i de reparat şi, foarte important, să te odihneşti. Vei constata, destul de repede, că a fost o mişcare inspirată.

BANI: În martie şi în aprilie, lucrurile vor evolua mai lent decât ai dori, cu întârzieri, condiţii stricte, amânări sau reformulări care te vor nemulţumi. Luna mai va aduce deblocarea mult aşteptată, care poate însemna şi o creştere a veniturilor.

FECIOARĂ

DRAGOSTE: Martie şi aprilie sunt luni de remediere a greşelilor făcute în ultima perioadă. Luna mai poate însemna debutul unei noi etape, mult mai frumoase, în toate relaţiile importante, dar este nevoie de multă răbdare şi de toleranţă. De la tine vor porni şi bucuriile, şi eventualele certuri, care pot duce până la separări.

CARIERĂ: Domeniul profesional nu este principala ta preocupare în prezent, iar asta poate însemna fie că îţi merge foarte bine, fie că pui la cale strategii, alianţe şi asocieri care să-ţi aducă avantaje în anii următori. Luna martie, mai ales la începutul ei, anunţă mai multă muncă, fără mari beneficii materiale.

SĂNĂTATE: Chiar din primele zile ale lunii martie începe un proces de răscolire, care te va obliga să investighezi cauzele unor afecţiuni ale sistemului digestiv. Cel mai probabil sunt probleme mai vechi, care acum ies la lumină.

BANI: Lunile de primăvară încheie o perioadă lungă cu mari bătăi de cap pe plan financiar. Vor mai exista întârzieri, blocaje, confiscări sau alte complicaţii, unele mai ciudate decât altele. Dacă ai avut grijă să nu-ţi însuşeşti ce nu ţi se cuvine, vei fi scutit(ă) însă de astfel de situaţii.

BALANŢĂ

DRAGOSTE: Continuă seria testelor de rezistenţă în relaţia de cuplu. În martie vei primi o mână de ajutor prin revigorarea unor sentimente, cele care v-au adus împreună. Iar spre sfârşitul primăverii, prin luna mai, vei avea ocazia să rezolvi anumite probleme restante.

CARIERĂ: Evoluţia profesională este marcată de foarte multe piedici, de nevoia unei permanente reorientări şi reformulări a idealului cu care ai pornit la drum în urmă cu ceva timp. Vei face paşi mărunţi înainte, dar cu eforturi importante şi poate chiar cu sacrificii, în primele două luni ale primăverii. Abia în mai vei vedea unele dintre piedici dispărând.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate este strâns legată, în toate lunile de primăvară, de evoluţia profesională, de felul în care te adaptezi cerinţelor şi de stresul pe care îl trăieşti în acel mediu. Nu trebuie să uiţi că este mai important să-ţi protejezi sănătatea decât să urci în ierarhia profesională.

BANI: Chiar din primele zile ale lunii martie începe să nu mai fie la fel de presantă ca până acum nevoia de a câştiga mai bine. Aceasta va fi înlocuită cu preocuparea sinceră de a dobândi, lent şi cu seriozitate, noi abilităţi, care să-ţi permită să câştigi mai bine în viitor.

SCORPION

DRAGOSTE: E mare agitaţie în viaţa ta amoroasă: ţi se cer foarte multe, poate chiar lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată, cum ar fi să te sacrifici, să renunţi la dorinţele proprii şi la aspiraţii. Toate lunile de primăvară se anunţă intense, presărate cu surprize şi cu răsturnări de situaţie.

CARIERĂ: Până la finalul lunii mai se recomandă să rămâi prudent(ă), să păstrezi doar pentru tine anumite planuri sau intenţii şi să te fereşti chiar şi de cei care se declară prieteni. Situaţia ta profesională nu se va stabiliza nici în acest an, dar se va mai simplifica puţin.

SĂNĂTATE: Lunile de primăvară sunt ultimele dintr-o serie mai lungă în care ai avut destule semne de întrebare legate de propria stare de sănătate, fiindcă te-ai confruntat cu simptome ciudate, aparent fără explicaţie logică. Acestea vor dispărea ca prin farmec, la fel şi îndoielile tale. Va rămâne însă o tendinţă de consum psihic exagerat, care poate duce la epuizare.

BANI: Chiar în martie debutează o perioadă mai activă în acest domeniu: te vei mobiliza pentru a câştiga mai bine, poate cu ajutorul unui partener străin. În a doua jumătate a lunii aprilie şi toată luna mai va trebui să revii asupra acestor proiecte, să remediezi erori sau să faci eforturi să le pui pe roate, fără a avea însă câştiguri mari.

SĂGETĂTOR

DRAGOSTE: Primăvara vine cu o revigorare, dar nu pe măsura speranţelor tale, aşa că va trebui să faci ceea ce crezi de cuviinţă pentru a-ţi proteja relaţiile. Sunt ultimele trei luni dintr-o serie în care nevoile tale afective au fost mai mari decât de obicei şi poate din acest motiv nici nu te-ai simţit iubit(ă) aşa cum ţi-ai dorit.

CARIERĂ: În martie începe să se lege – iar spre finalul lunii se va închega serios – un proiect major, care te va aduce în atenţia unui grup, fie acasă, fie la serviciu, în funcţie de domeniul în care te implici mai mult. În aprilie şi în mai, ritmul acestor schimbări va deveni mai lent, urmând ritmul tău interior.

SĂNĂTATE: Nu este un domeniu ferit de complicaţii, dar acestea nu vor apărea imediat. Deocamdată, lunile de primăvară vor aduce senzaţia că şi tu, asemenea naturii, te întorci la viaţă. Finalul lunii mai coincide însă cu debutul unei perioade mai ciudate în planul sănătăţii, presărată cu situaţii greu de înţeles.

BANI: În martie, banii pot veni şi din activităţi colaterale, pe care le faci de plăcere sau din convingere. În aprilie şi în mai vei trece în plan secund aspectul financiar, ca să te ocupi de alte probleme, mult mai importante, cum ar fi relaţiile cu cei dragi sau pasiunile pe care crezi că le-ai putea transforma în meserie.

CAPRICORN

DRAGOSTE: Eşti foarte interesat( ă) de relaţiile profesionale, neglijându-le pe celelalte, pentru că le consideri secundare. Ar fi bine, totuşi, ca în lunile de primăvară să fii atent(ă) la persoanele dragi şi să le arăţi căldura inimii tale, fiindcă laturile celelalte le-au văzut deja. De la finalul lunii mai va trebui să fii în gardă, ca să nu calci strâmb, fiindcă ispitele vor fi la tot pasul.

CARIERĂ: Nu vei putea ajunge la limanul dorit primăvara asta, fiindcă piedicile nu vor dispărea. Toate lunile de primăvară sunt luni de efort intens şi trebuie să dai dovadă de multă diplomaţie în relaţiile de muncă. E foarte important să nu uiţi că ai nevoie şi de armonie în familie, ca să te poţi ocupa în linişte de progresul profesional.

SĂNĂTATE: Alegerile pe care le vei face îţi vor influenţa decisiv starea de sănătate, în bine sau în rău. Războiul cu familia e o sursă permanentă de consum psihic, aşa că ar fi bine să nu adaugi şi alte probleme. Întreaga primăvara trebuie dedicată echilibrării situaţiei din casă, ca să te poţi ocupa apoi, cu atenţie, de tine.

BANI: Nu este un domeniu esenţial, nu în sensul că nu te interesează, ci din cauza confuziei din plan profesional. Luna martie aduce ceva mai multă şansă, dar de scurtă durată. În aprilie şi în mai treci la cheltuieli masive în şi pentru casă, cu posibilitatea de a depăşi chiar nivelul maxim pe care ţi l-ai propus.

VĂRSĂTOR

DRAGOSTE: Este un domeniu care se va dinamiza chiar din zilele următoare, cu o etapă mai puţin intensă în a doua jumătate a lui aprilie şi în luna mai. În martie ceri mai mult de la cei dragi, iar până la finalul primăverii vei vedea ce anume primeşti de la cei pe care îi iubeşti.

CARIERĂ: Domeniul profesional intră într- o etapă mai calmă din martie, dar spre finalul lunii mai va trebui să devii foarte atent(ă) la bunul tău nume, pentru că se conturează pericolul unor intrigi care te-ar putea afecta. Toate lunile de primăvară promit ocazii de a intra în contact cu diverşi oameni şi de a stabili cu aceştia relaţii deosebite, de lungă durată, reciproc avantajoase.

SĂNĂTATE: Continuă procesul de uzură provocată de oboseală şi de suprasolicitare pe care îl trăieşti de câţiva ani. Anul acesta nu va fi însă la fel de intens. Proiectele desfăşurate sau începute în lunile de primăvară îţi permit să te şi odihneşti, să te revigorezi sau să te refaci, după o afecţiune pe care… urmează să o descoperi în curând.

BANI: Deocamdată, ritmul încasărilor nu fluctuează – abia lunile de vară vor aduce această schimbare de ritm. În martie te vei informa în legătură cu posibile surse de venit suplimentar, iar în a doua parte a lunii vei şi reuşi să câştigi mai bine. Aprilie şi mai readuc stabilitatea în acest domeniu.

PEŞTI

DRAGOSTE: Relaţia de cuplu s-ar putea şubrezi, sub presiunea unor ieşiri temperamentale provocate de dorinţa de mai mult, de ambele părţi. Te poate salva generozitatea şi limpezimea interioară, de care vei beneficia în luna martie, dar şi faptul că vei fi ocupat(ă) pe plan profesional.

CARIERĂ: Beneficiezi de o dinamizare intensă a acestui domeniu în toate lunile de primăvară, cu o scădere a ritmului spre finalul lunii martie şi încă una în a doua jumătate a lunii aprilie. Este nevoie de o mobilizare exemplară pentru a face faţă solicitărilor.

SĂNĂTATE: Eşti alt om şi aşa te şi simţi – înnoit(ă), revigorat(ă) şi capabil(ă) de eforturi importante. În martie poţi înţelege de ce ai nevoie pentru a micşora efectele unui ritm de lucru cu care nu te întâlneşti prea des. În aprilie şi în mai vei reuşi să şi faci schimbările necesare, ca să te adaptezi şi să reduci nivelul de stres.

BANI: De câţiva ani, veniturile tale tot fluctuează. Anul acesta vei observa o stabilizare pe direcţia ascendentă, însă nu fără muncă şi fără implicare totală. Până la finalul lunii mai ar trebui evitate împrumuturile, dar şi investiţiile sau asocierile îndoielnice ori cele care ar avea ca finalitate câştiguri mari, fără efort.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro