De Eduard Apostol,

 ”Eu stau în Reggio Emilia, iar în zona mea, dar și-n altele, s-au semnalat multe apeluri cu persoane care se dau drept polițiști și medici. Intră la oamenii în vârstă și fură tot”, a povestit pentru Libertatea Orlando Popa, un antrenor român de fotbal la diverse cluburi din Emilia Romagna și scouter la Reggiana.

Informația a fost confirmată și de alți cetățeni din zonă, care au explicat că hoții poartă echipamente medicale și pretind că testează populația contra virusului folosind tampoane orale.

Crucea Roșie: nu facem teste la domiciliu!

Imediat, s-au sesizat oficialitățile locale și naționale. ”Furturile de la domiciliile cetățenilor i-au determinat pe cei din sistemul de sănătate să dea un comunicat că medicii sau cei din personalul medical nu se prezintă la domiciliu dacă nu sunt chemați” au precizat sursele noastre.

Comitetul regional Crucea Roșie Italiană – Lombardia a transmis și un comunicat în care informează cetățenii că nu au fost emise activități pentru a efectua teste cu tampoane orale pentru detectarea contagiunii Virusului Corona COVID-19:

”Prin urmare, aceste activități nu au nicio legătură cu Crucea Roșie și cu persoanele care le desfășoară, deși în uniformă, nu aparțin Asociației noastre și au singurul scop de a intra ilegal în case, cu scopul de a jefui. De aceea, dacă se primește o vizită, se recomandă să nu-i întâmpinați pe acești oameni în casă și să contacteze imediat forțele de ordine”. se precizează în comunicat.

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres