Mergi direct la conținut »
Hoțul care fură numai mașini Dacia a fost arestat din nou

Un hoț care fura doar mașini Dacia a ajuns din nou pe mâna oamenilor legii, care știu să meargă la punct ochit, punct lovit când dispare câte un autoturism autohton.

Ionuț Prață, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Bîrla, județul Argeș (aici se și produce mașina Dacia), a fost reținut din nou în noaptea de duminică spre luni. El furase o mașină Dacia, s-a plimbat circa 50 de kilometri cu ea, după care a abandonat-o pe un câmp din localitatea unde locuiește, a dezvăluit curier.ro.

Bărbatul a mai suferit condamnări pentru „obiceiul” de a se urca la volanul unor mașini care nu erau ale lui! Și acum a procedat cum a făcut-o și-n alte dăți. A forțat încuietoarea unei Dacii parcate în Pitești și a pornit-o fără cheie, doar făcând contact la nivelul firelor!

În 2007, bărbatul a evadat din penitenciarul Colibaşi punând în alertă poliţişti din întreg judeţul. Ultima lovitură a dat-o Ionuţ Praţă în noaptea de 20 spre 21 februarie. Ionuţ Praţă a fost săltat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în noaptea de duminică spre luni. 

El a fost audiat în legătură cu furtul, în cursul nopţii fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Era sub control judiciar

Ionuţ Praţă a furat o Dacia din Piteşti și în luna noiembrie şi a mers cu ea până la Bîrla, unde a abandonat-o. Individul a folosit aceeaşi metodă de fiecare dată. A fost reţinut, ulterior fiind plasat sub control judiciar. Dosarul său a fost trimis în judecată, fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Piteşti în luna ianuarie. 
În prezent se judecă în camera preliminară. Judecătorii au menţinut măsura controlului judiciar împotriva bărbatului. Astfel, săptămâna trecută când a comis fapta, Ionuţ Praţă se afla sub control judiciar, iar teoretic, ar fi trebuit să se supună măsurilor de supraveghere. 

Ionuț Prața


Cum sunt mințite femeile din România să nască prin cezariană, pentru șpagă, prin boli inventate! La spitalul doctorului fals, rata naşterilor prin cezariană e de 86%, față de 36% media națională

Close
Închide
  Close