MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

Iată ce conţine TESTAMENTUL „Regelui” Cioabă! Vezi LA CÂT se ridică AVEREA pe care o va moşteni FIUL CEL MIC, Daniel Cioabă!

Distribuie

Dorin Cioabă, viitorul rege autoproclamat al rromilor, fiul regelui Cioaba, a precizat, joi, la România TV, că nu există un testament scris care va fi deschis vineri, înainte de înmormântarea autointitulatului rege al rromilor, decedat în Turcia.

„Nu este un testament scris, ci unul verbal. Tradiţia la rromi este că fiul cel mare moşteneşte titlul, iar cel mic averea”, a spus Dorin Cioabă.

„Eu rămân cu titlul, care îmi va da multă implicare în problemele comunităţii. Testamentul îl ştiam de când eram copii. Tata mi-a construit o casă, mi-a dat multe lucruri încă din timpul în care trăia. Eu am ştiut întotdeauna că fratele meu va moşteni averea”, a mai spus Dorin Cioabă.

În ceea ce priveşte estimarea legată de averea regelui Cioabă, presa scriind că aceasta se ridica la 2-3 milioane de dolari, Dorin Cioabă a răspuns: „Pot să vă spun că este mult mai mare”.

Autointitulatul rege al rromilor a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya.

Slujba de înmormântare a lui Florin Cioabă va începe vineri, la ora 11.00. Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, spune că va fi încoronat vineri, urmând să primească titlul din partea Consiliului Coroanei, înainte de plecarea cortegiului funerar spre cimitir, pentru înmormântarea tatălui său.

Citește mai multe despre Florin Cioabă, Florin Cioaba a murit și regele cioaba pe Libertatea.

Comentarii