Mergi direct la conținut »
Imagini dezolante filmate de Dragoș Pătraru. "De la mine din cartier, azi dimineață" | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Imagini dezolante filmate de Dragoș Pătraru. „De la mine din cartier, azi dimineață” | VIDEO

Jurnalistul Dragoș Pătraru le-a arătat internauților care îi urmăresc pagina de socializare cum arată cartierul în care stă: plin de gunoaie.

De Dana Aramă,

 

Mormane de gunoaie aruncate la întâmplare pe stradă – asta arată o înregistrare făcută publică de jurnalistul Dragoș Pătraru, prezentatorul emisiunii „Starea Nației”, de la Prima TV.

Jurnalistul a scris un text în care vorbește despre mizeria pe care cei responsabili nu se grăbesc să o ridice de pe domeniul public.

„În Ploiești nu se mai strânge gunoiul. Gata, băieții de la firma de salubritate s-au predat. Rosal e firma, dacă nu mă înșel. N-a făcut niciodată treabă bună, dar acum nu mai face deloc.

Mi-a povestit un vecin, angajat la ei, că nu se plătesc salariile, iar angajații nu mai vor să ridice gunoiul. Corect, din partea angajaților.

Habar nu am ce face Primăria, ar fi trebuit să rupă contractul până acum. Iar cetățenii, în loc să ducă gunoiul în fața Primăriei – ar da excelent lângă decorațiunile de Crăciun – îl lasă la marginea străzilor.

Când le va fi frică de reacția cetățenilor, rahații de politicieni vor face totul pentru a evita astfel de situații. Până atunci suportăm incompetența aleșilor

Imagini de la mine din cartier, azi-dimineață!”, a spus Dragoș Pătraru.


Citește și: VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România

 

Close
Închide
  Close