Mergi direct la conținut »
VIDEO / Îmbulzeală la deschiderea unui supermarket din Baia Mare. Clienții au fost atrași de reducerile oferite
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Îmbulzeală la deschiderea unui supermarket din Baia Mare. Clienții au fost atrași de reducerile oferite

VIDEO / Îmbulzeală la deschiderea unui supermarket din Baia Mare. Clienții au fost atrași de reducerile oferite

A fost îmbulzeală la deschiderea unui supermarket din Baia Mare, miercuri, 5 decembrie, acolo unde peste 1.000 de clienți s-au călcat în picioare. Clienții au fost atrași de reducerile oferite, cele mai importante fiind la carnea de porc din import.

Inițial, oamenii au așteptat răbdători, în fața magazinului, la temperaturi care erau la limita înghețului, dar când ușile s-au deschis, aceștia s-au repezit înăuntru.

În îmbulzeala creată au avut loc și mici incidente create de cei care s-au aruncat cu cărucioarele înainte și i-au lovit pe cei din față, relatează vasiledale.ro.

Dar aglomerație a fost și în parcarea magazinului, unde sute de autoturisme au ocupat toate locurile disponibile, astfel că unii șoferi și-au lăsat mașina pe unde au apucat, blocându-i pe alți conducători auto, doar pentru a fi siguri ca prind un produs la reducere.

În schimb, în Germania, a fost îmbulzeală pentru hamburgeri ieftini. A fost nevoie de intervenția poliției.

FOTO & VIDEO – vasiledale.ro


Citește și… Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!


 

Close
Închide
  Close