Mergi direct la conținut »
Incendiu în Giurgiu. Au fost afectate 30 de hectare după ce o mașină a luat foc
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiu în Giurgiu. Au fost afectate 30 de hectare după ce o mașină a luat foc

Incendiu în Giurgiu. Au fost afectate 30 de hectare după ce o mașină a luat foc

Un incendiu a izbucnit luni în județul Giurgiu, în localitatea Gostinari, după ce o mașină a luat foc.

O suprafaţă de zece hectare de teren cultivată cu grâu de panificaţie, 20 de hectare de mirişte şi un autoturism de teren au ars luni după-amiază în localitatea Gostinari din judeţul Giurgiu, după ce un incendiu a izbucnit la maşina de teren.

”La momentul solicitării la faţa locului a intervenit Garda Colibaşi cu o autospecială cu apă şi spumă, dar pentru că la arderea lanurilor de cereale se dezvoltă temperaturi foarte ridicate, aceasta nu a mai făcut faţă şi, în sprijin, a mai fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă de la Garda Greaca. Intervenţia a durat mai mult de patru ore şi în acest timp au ars o suprafaţă de aproximativ zece hectare cultivată cu grâu de panificaţie, 20 de hectare de mirişte şi autoturismul de teren marca Toyota”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El a precizat că încă nu au fost stabilite cauzele incendiului, dar acesta „a apărut la maşina de teren, după care s-a propagat în lanul de cereale”.

Din spusele martorilor, proprietarul maşinii de teren venise la câmp pentru treierat şi a coborât din maşină pentru a urca pe o combină iar în acest timp a izbucnit incendiul la maşină şi s-a propagat în lan.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Imaginile durerii. Apropiaţi şi necunoscuţi au plâns la căpătâiul Denisei Manelista


 

Close
Închide
  Close