Mergi direct la conținut »
Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici după 24 de ore! Cum arăta locul azi-noapte (FOTO&VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici după 24 de ore! Cum arăta locul azi-noapte (FOTO&VIDEO)

Incendiul de la fabrica de condimente din Alba Iulia nu a fost stins nici după 24 de ore! Cum arăta locul azi-noapte (FOTO&VIDEO)

Zeci de pompieri intervin și duminică dimineață pentru a stinge incendiul care a izbucnit sâmbătă, la fabrica de condimente și mixuri alimentare Solina din Alba Iulia.

Duminică dimineață, la ora 7:45, la 24 de ore de la izbucnirea incendiului, peste 30 de pompieri de la ISU Alba se luptau în continuare cu flăcările care au curpins cea mai mare fabrică de condimente din România. La fața locului acționează 6 autospeciale de lucru cu spumă și apă, o autoscară mecanică și 3 motopompe cu care alimentează din râul Ampoi autospecialele, relatează alba24.ro.

Până la această oră nu sunt cunoscute cauzele care au produs incendiul, însă duminică, o comisie de anchetă va sosi la fața locului pentru a stabilirea cauzelor.

ISU Alba a făcut publice imagini care arată amploarea incendiului de la fabrica Solina, după 24 de ore de la declanșarea acestuia.

Hala în care a izbucnit incendiul are o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Sâmbătă, pentru lichidarea flăcărilor, au intervenit și echipaje de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu și ISU Mureș.

Cetăţenii din Alba Iulia au fost sfătuiţi sâmbătă, prin RO Alert, să rămână în locuinţe şi să nu deschidă geamurile, după ce norul de fum, provocat de incendiu, şi-a schimbat direcţia şi s-a îndreptat înspre oraş.

Foto: alba24.ro


Citește și:

Singurul român care va alerga între Los Angeles și Las Vegas, 550 de kilometri! „Am avut pantofi cumpărați de la second-hand și peticiți de cizmar”

Close
Închide
  Close