Mergi direct la conținut »
Incident neobișnuit în Indonezia. Un bărbat a murit strivit de sicriul mamei sale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Incident neobișnuit în Indonezia. Un bărbat a murit strivit de sicriul mamei sale

Incident neobișnuit în Indonezia. Un bărbat a murit strivit de sicriul mamei sale

Un bărbat a murit strivit de sicriul mamei sale, care a căzut de pe turnul funerar în timpul ceremoniei înmormântării, pe insula Celebes din Indonezia. Victima a murit câteva ore după incident, la spital, scrie AFP citând poliția locală.

Incidentul s-a produs în momentul în care cărăuşii au ridicat sicriul pe o scară de bambus pentru a-l aşeza pe turnul funerar. Scara a alunecat şi sicriul a căzut peste Samen Kondorura, fiul de 40 de ani al femeii înmormântate.

Turnurile funerare numite lakkian sunt bogat sculptate. Decedatul este plasat în vârful lor înainte de o ceremonie funerară tradiţională foarte elaborată. „În timp ce sicriul mamei era ridicat pe lakkian, scara s-a mişcat brusc, sicriul a căzut şi a lovit victima”, a declarat comisarul Julianto Sirait.

Pe o înregistrare video a dramei, care a devenit virală pe internet, se vede cum scara alunecă în timp ce bărbaţii care cară sicriul ajung în partea de sus a turnului. Cărăuşii cad mai mulţi metri în jos, unde fiul decedatei este zdrobit de sicriu.

Samen Kondorura a fost înmormântat acum lângă mama sa Berta.


Citește și: EXCLUSIV. Jandarmi şi silvicultori, atacaţi de hoții de lemne în Bistriţa-Năsăud. Detalii uluitoare din pădurile României


 

Close
Închide
  Close