MENIU CAUTĂ

Îndurerat, Cornel Dinu nici de groapă nu s-a putut apropia la înmormântarea soţiei sale, Silvia

Distribuie

În timpul slujbei, Cornel Dinu abia s-a putut apropia de sicriul soţiei sale şi a fost printre ultimii care au ieşit din lăcaşul sfânt, când coşciugul era deja urcat în dric.
Desfigurat de durere şi cu ochii înlăcrimaţi, "Mister" a aruncat o ultimă privire spre biserică, apoi s-a suit în maşină şi a plecat spre Cimitirul Bellu, unde scenariul s-a repetat identic.
Administratorul-delegat al lui Dinamo s-a depărtat la peste 10 metri de groapă şi n-a avut putere să privească în momentul în care sicriul Silviei, care i-a devenit soţie în 1977, era coborât în pământ.

Nora Alexandra a plâns în hohote

Alexandra Dinu, cea care a devenit nora soţilor Dinu în septembrie, a stat în permanenţă lângă soţul ei, Corneluş, şi nu s-a putut opri din plâns. Tânăra a încercat să-şi stăpânească lacrimile la ieşirea din biserică, dar, spre deosebire de Cornel Dinu, nu a reuşit.

Corneluş a fost mai puternic

Dacă „Mister” n-a putut să lupte cu durerea pricinuită de pierderea soţiei, fiul său, Corneluş, a fost mai puternic. Unicul copil al soţilor Dinu, vizibil afectat de pierderea mamei, a găsit totuşi tăria de a vorbi cu cei prezenţi la înmormântare şi s-a ocupat ca totul să decurgă fără probleme. De altfel, Corneluş a fost cel care şi-a ridicat mama de la morga Spitalului de Urgenţă Floreasca şi tot el s-a ocupat de ceremonia funerară.
Foto: Vlad Chirea

Citește mai multe despre Cornel Dinu și Silvia Dinu pe Libertatea.

Comentarii