Mergi direct la conținut »
Îngrijitoarele de la creșa din Năvodari, care au obligat copii să se spele cu apă din toaletă, au fost concediate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Îngrijitoarele de la creșa din Năvodari, care au obligat copii să se spele cu apă din toaletă, au fost concediate

Îngrijitoarele de la creșa din Năvodari, care au obligat copii să se spele cu apă din toaletă, au fost concediate

Cele două îngrijitoare de la creşa din Năvodari, acuzate de părinţi că le-ar fi agresat copiii, au fost date afară. Șefa instituţiei a primit o mustrare scrisă.

Cazul de la Năvodari a revoltat o țară întreagă, copiii fiind obligați să se spele pe față cu apă din toaletă! Primăria Năvodari, de care aparţine Creşa nr. 20, a anunţat, vineri, măsurile luate la finalizarea cercetării disciplinare prealabile a angajatelor implicate în incident.

„(…) doamna Dănălia Iuliana, infirmieră, a fost sancţionată cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă; doamna Pricope Iuliana, îngrijitoare, a fost sancţionată cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă”, a precizat Primăria Năvodari, într-un comunicat de presă.

În cazul şefei grădiniţei, s-a hotărât ca aceasta să primească un avertisment scris.

„În cel mai scurt timp se va proceda la luarea unor măsuri pentru o mai bună organizare, control şi verificare a activităţii în cadrul Creşei nr. 20, pentru preîntâmpinarea altor astfel de incidente nedorite. Primăria Năvodari este deschisă în relaţia cu părinţii copiilor, asigurându-i în continuare de toată susţinerea şi disponibilitatea”, se mai precizează în comunicatul primăriei.

Poliția a deschis un dosar pentru purtare abuzivă

Şi poliţiştii constănţeni au început o anchetă la creşa din Năvodari, fiind deschis un dosar ce cercetare penală in rem, pentru purtare abuzivă.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

Faptele au ieşit la iveală după ce un părinte îngrijorat a montat un sistem de înregistrare audio, fiind înregistrate două dintre îngrijitoare care îi agresează verbal pe copii. Părinţii au mers la poliţie.

„Doi dintre copiii înscrişi la o creşă din oraşul Năvodari ar fi fost agresaţi fizic şi verbal de către două dintre angajatele unităţii”, au arătat reprezentanţii IPJ Constanţa. Potrivit acestora, copii au vârste puţin peste doi ani şi jumătate.

Oamenii legii au mers la creşa din Năvodari şi au ridicat şi înregistrările de pe camerele video. 


FOTO & VIDEO / Momentele importante ale Summitului de la Sibiu. „Uniți, suntem mai puternici în această lume tot mai neliniștită”

Close
Închide
  Close