MENIU CAUTĂ

Înmormântat în ziua în care s-au afișat rezultatele la Bacalaureat. Un tânăr de 19 ani a murit înainte să afle că a promovat examenele

Distribuie

Un tânăr de 19 ani din Ploiești, care a murit într-un cumplit accident rutier produs pe 1 iulie, a fost înmormântat în ziua în care s-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017

Sorin Mihai Panait, în vârstă de 19 ani, absolvent al Liceului ”Elie Radu” din Ploieşti, s-a stins după ce a susținut ultima probă a examenului de Bacalaureat 2017. Tânărul a pierit într-un accident rutier, produs pe 1 iulie pe DN2A, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o cisternă plină cu 10 tone de azot.

În accident și-a pierdut viața și tatăl adolescentului, în vârstă de 50 de ani. Amândoi au fost înmormântați miercuri, 5 iulie, în ziua în care tânărul ar fi aflat rezultatele la Bacalaureat, scrie Adevărul. Sorin promovase examenul cu o medie mare: 8.48.

Cum s-a produs accidentul în care și-a pierdut viața Sorin

O cisternă, care transportă 10 tone de azot, s-a ciocnit violent de o mașină care a pătruns pe contrasens. Tânărul de 19 ani, aflat la volanul mașinii, a murit strivit între fiarele autoturismului, alături de tatăl său.

O altă mașină a fost implicată în carambol, după ce șoferul nu a putut evita impactul. Bărbatul, aflat la volan, a fost rănit.

FOTO: Facebook


Citește și: Atleții români, reprofilați pe videochat! Sportivă medaliată cu aur, ”săltată” de mascați

Citește mai multe despre Accident, Bacalaureat și inmormantare pe Libertatea.

Comentarii