De Mihai Niculescu,

Bogdan era convins că blonda l-a înșelat și a încercat cu orice preț să se despartă de ea. „Încearcă să nu eviți unele întrebări că o să fie rău. Recunoaște. Îi laşi pe toţi să te pupe exact cum fac eu?! Eu am cerut ca toate imaginile să fie în detaliu, ca să mi le explici” , a spus Bogdan, după ce văzuse anterior imaginile cu Hannelore în compania altor bărbați.

De cealaltă parte, și Hannelore povestise că Bogdan a înșelat-o chiar înainte de a pleca spre destinația din Thailanda, descoperindu-i acestuia mai multe mesaje pe telefonul mobil. A recunoscut însă că a avut o atracție, pe insulă, pentru Andi dar…sentimentele lipsesc, spune blonda.

„Andi și-a dorit ca eu să îl părăsesc pe Bogdan pentru el. Eu pentru Andi nu am simțit nici măcar 1 % cât am simțit pentru Bogdan”, a zis Hannelore.

În plină ceremonie a focului, Bogdan nu a fost însă impresionat de argumentele aduse de Hannelore, cu care își plănuise căsătoria la finalul show-ului TV.


Citește și: VIDEO/ Cătălin Botezatu își dorea să fie actor când era copil. Pleacă în croazieră pe urmele… piraților din Caraibe