Mergi direct la conținut »
Întâlnire de gradul zero între Hannelore și Bogdan. ”Îi laşi pe toţi să te pupe exact cum fac eu?”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Întâlnire de gradul zero între Hannelore și Bogdan. ”Îi laşi pe toţi să te pupe exact cum fac eu?”

Întâlnire de gradul zero între Hannelore și Bogdan. ”Îi laşi pe toţi să te pupe exact cum fac eu?”

Întâlnire de gradul zero între Hannelore și Bogdan, după câteva săptămâni în care au stat departe unul de celălalt pe ”Insula Iubirii”.

De Mihai Niculescu,

Bogdan era convins că blonda l-a înșelat și a încercat cu orice preț să se despartă de ea. „Încearcă să nu eviți unele întrebări că o să fie rău. Recunoaște. Îi laşi pe toţi să te pupe exact cum fac eu?! Eu am cerut ca toate imaginile să fie în detaliu, ca să mi le explici” , a spus Bogdan, după ce văzuse anterior imaginile cu Hannelore în compania altor bărbați.

De cealaltă parte, și Hannelore povestise că Bogdan a înșelat-o chiar înainte de a pleca spre destinația din Thailanda, descoperindu-i acestuia mai multe mesaje pe telefonul mobil. A recunoscut însă că a avut o atracție, pe insulă, pentru Andi dar…sentimentele lipsesc, spune blonda.

„Andi și-a dorit ca eu să îl părăsesc pe Bogdan pentru el. Eu pentru Andi nu am simțit nici măcar 1 % cât am simțit pentru Bogdan”, a zis Hannelore.

În plină ceremonie a focului, Bogdan nu a fost însă impresionat de argumentele aduse de Hannelore, cu care își plănuise căsătoria la finalul show-ului TV.


Citește și: VIDEO/ Cătălin Botezatu își dorea să fie actor când era copil. Pleacă în croazieră pe urmele… piraților din Caraibe


 

Close
Închide
  Close