MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Unii internauți susțin că îl pot „vedea pe Iisus” în flăcările care au cuprins Catedrala Notre-Dame din Paris. Fotografia care a stârnit vâlvă pe rețelele de socializare

Distribuie

Fotografiile cu incendiul care a cuprins, luni seară, Catedrala Notre-Dame, fac înconjurul lumii. O femeie din Scoția susține că vede silueta lui Iisus într-una dintre imagini, iar opinia ei este împărtășită și de alți internauți, notează Daily Mail. 

Mesajul publicat de Lesley Rowan pe Facebook a ajuns viral pe internet. Tânăra de 28 de ani, din Alexandria, West Dunbartonshire, a mărturisit că vede silueta lui Iisus într-o fotografie făcută în timpul incendiului de la Catedrala Notre-Dame.

„Poate îmi las mintea să-mi joace feste. Uită-te bine la fotografie și spune-mi ce vezi”, a scris femeia pe rețeaua de socializare. „Eu văd silueta lui Iisus Hristos”, a mai spus ea.

Puteți vedea imaginea postată de Lesley Rowan pe site-ul dailymail.co.uk.

Postarea ei a devenit populară în rândul internauților, primind feedback din partea mai multor oameni care au văzut același lucru în flăcările care au mistuit o parte din catedrală. Cu toate acestea, sunt foarte multe persoane care spun că totul este o proiecție a minții și în fotografie nu se vede decât foc.

Foto: EPA


INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”


 

Comentarii