De Mihai Niculescu,

Din iunie 2019, Ion Țiriac este noul președinte al Federației Române de Tenis, fiind ales cu 32 de voturi în Adunarea Generală. Tenismenul a declarat într-un interviu acordat Prosport că se confruntă cu fostul șef al federației, Marius Vecerdea, care s-ar folosi de statutul său de fin al președintelui Klaus Iohannis.

„Eu pe acest individ nu îl cunosc foarte bine, am vorbit cred că de două ori în viaţa mea cu dumnealui. Prima dată acum 4-5 ani, când a venit să schimbe federaţia, că a fost în America, n-am înţeles foarte bine, dar bun, nu înţeleg eu absolut tot. Pe de altă parte, este foarte adevărat, se prevalează totdeauna de faptul că este finul preşedintelui României. Bănuiesc că domnul preşedinte a fost ales democratic, este în regulă, cred că are mulţi fini. Are câteva milioane de fini, noi toţi suntem finii dumnealui şi ne tratează pe toţi în mod egal. Acest fin se prevalează de acest lucru şi sperie pe toată lumea” a declarat Ion Țiriac în Prosport.

Ion Țiriac l-a avertizat pe fostul șef al federației, finul președintelui României, „să se liniștească”, căci, în caz contrar, „îl liniștim noi”.

„Dar domnul Iohannis nu este un om de speriat, este un domn cu mintea la el, a ajuns şi preşedinte, iar asta nu mă deranjează absolut deloc. Însă, începe să fie puţin supărător (n.r. despre Marius Vecerdea). În ultimii 3 ani a blocat federaţia. De data asta, Ministerul Tineretului şi Sportului a condus alegerile, au votat cei 51 de membrii ai acestei Federaţiei. În Adunarea Generală chiar i-am rugat să nu mă aleagă dacă, cumva, sunt de părere că în aceste şase luni nu pot să fac ceva. (…) dumnealui s-a supărat că a avut un număr minor de voturi şi a început din nou. Eee, de data asta să se liniştească, că altfel îl liniştim noi. Nu poate să ţină ostatică o federaţie precum cea de tenis, cu trei finale de Cupa Davis, cu jucători nr. 1 în lume, băieţi şi fete, cu câştigători de Grand Slam-uri, pentru că nu dumnealui i-a făcut pe ăştia, nu a făcut nici finalale de Cupa Davis. Este inutil să discutăm despre acest domn, pentru că nu are loc în vocabularul meu” a mai spus Ion Țiriac.


Citește și: Tolo: Patroana firmei favorite a primarului Florea spune că i s-a reziliat contractul de 53 de milioane de euro pentru locurile de joacă! Dacă achiziția era corectă, de ce s-au panicat și au anulat-o?!


Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur