MENIU CAUTĂ

Iubita unui deținut a fost anunțată ce va păți acesta dacă nu-și schimbă declarația dintr-un dosar de furt: „O să-i scoată ochii cu șurubelnița!”

Distribuie

Iubita unui deținut de la Penitenciarul Botoșani a fost șantajată de doi bărbați să-l oblige pe concubinul ei să-și schimbe declarația într-un alt dosar, legat de un furt.

Aceștia i-au transmis femeii că vor pune pe cineva din pușcărie să-i scoată ochii concubinului ei cu șurubelnița sau chiar să-l omoare, a anunțat botosaninews.ro.

Cezar Ioan Dumitru și Tiberiu Cătălin Mercheș au fost reținuți marți de polițiștii din Suceava și vor fi judecați pentru aceste amenințări repetate.

Pe 25 august 2018 și 18 octombrie 2018, Cezar Ioan Dumitru s-a întâlnit cu concubina deținutului și a căutat s-o amenințe ca să-l determine pe concubinul ei să-și schimbe declarația oferită într-un dosar de furt. 

Au abordat-o în interorul tribunalului!

El i-a transmis femeii că „va determina persoane din mediul penitenciar, în special Botoșani, să îl agreseze pe concubinul ei, care era arestat preventiv, să îi bage o șurubelniță în ochi și să îi scoată ochii, precum și că acesta va avea de suferit și chiar va plăti cu viața dacă menține declarațiile conform cătora primul inculpat a fost implicat în săvârșirea acelei fapte”, susțin procurorii.

Cătălin Tiberiu Mercheș a abordat-o pe femeie chiar în interiorul Palatului de Justiție din Suceava și i-a transmis să-i ceară iubitului ei „să își schimbe declarațiile date în cealaltă cauză penală cu privire la fapta de furt descrisă mai sus, în sensul neinplicării celui de-al doilea inculpat în săvârșirea faptei, pentru ca acesta să nu mai fie tras la răspundere penală”.


COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

Citește mai multe despre dosar, furt, ochi și surubelnita pe Libertatea.

Comentarii