Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Iulia Albu a atras toate privirile la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu | FOTO &VIDEO

Iulia Albu a atras toate privirile la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu | FOTO &VIDEO

Iulia Albu a fost prezentă la slujba de înmormântare a fostului ei coleg, Răzvan Ciobanu. Aceasta a atras toate privirile la ceremonie cu apariția sa extrem de sobră și sofisticată.

De Dana Aramă,

 

Iulia Albu s-a numărat și ea printre zecile de vedete care au venit să-l conducă pe ultimul drum pe regretatul creator de modă Răzvan Ciobanu. Aceasta a atras toate privirile în momentul în care a ajuns la ceremonie. Fashion-editorul a ales un compleu de culoare neagră, pe care l-a accesorizat cu o pereche de pantofi stiletto și cu o pălărie sofisticată.

Apariția Iuliei Albu a fost una extrem de sobră, dar și foarte elegantă în același timp. Mulțimea de oameni obișnuiți care au venit la înmormântare nu și-au putut lua ochii de la ea.


Designerul Răzvan Ciobanu a murit duminică noaptea într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Libertatea că autoturismul aparține unei femei care, cel mai probabil, i-o împrumutase. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus marți la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea are loc joi.


Citește și:

Cum cresc copiii români născuți în diaspora! Părinții ciocnesc ouă, dar tinerii se uită la alegerile generale din Spania și se tem de partidul Vox, de extremă dreapta

Close
Închide
  Close