Mergi direct la conținut »
O senatoare din SUA vrea să candideze la alegerile prezidențiale pentru a legaliza marijuana la nivel federal. "Cred că le aduce oamenilor multă bucurie" / VIDEO
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O senatoare din SUA vrea să candideze la alegerile prezidențiale pentru a legaliza marijuana la nivel federal. "Cred că le aduce oamenilor multă bucurie" / VIDEO

O senatoare din SUA vrea să candideze la alegerile prezidențiale pentru a legaliza marijuana la nivel federal. „Cred că le aduce oamenilor multă bucurie” / VIDEO

Senatoarea americană Kamala Harris, care vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2020 din partea Partidului Democrat, a declarat că susține legalizarea marijuanei la nivel federal. Mai mult, fosta procuroare a recunoscut că a încercat acest drog pe când era studentă.

De Răzvan Mihalașcu,

În vârstă de 54 de ani, Kamala Harris a anunțat că se va înscrie în cursă pentru a fi nominalizată de Partidul Democrat drept candidat la alegerile prezidențiale din 2020. Senatoarea democrată din California este considerată ca fiind unul dintre favoriți.

Fost procuror al oraşului San Francisco, Harris nu a susţinut legalizarea marijuanei în momentul în care a candidat cu succes, în 2014, pentru postul de procuror general al statului California, relatează Agerpres.

În timpul campaniei pentru Senat din 2016, Kamala Harris a refuzat să susțină această inițiativă care a fost, ulterior, aprobată prin referendum de legalizare a consumului de marijuana în statul California.

Într-un interviu acordat unei emisiuni radio cu audiență națională, senatoarea Kamala Harris a recunsocut că a fumat marijuana pe când era studentă la Universitatea Howard din Washington, în anii 1980.

„Şi am tras în piept”, a spus Harris râzând.

Senatoarea a făcut aluzie la fostul președinte Bill Clinton, care, în 1992, a recunoscut că a încercat să fumeze marijuana în facultate, însă a precizat că nu a tras fumul în piept.

Întrebată dacă ar fuma din nou marijuana dacă acest drog ar fi legalizat la nivel federal, Kamala Harris a râs și nu a oferit un răspuns direct.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

„Cred că le aduce oamenilor multă bucurie. Şi avem nevoie de mai multă bucurie”, a precizat Harris, conform sursei citate.

Până în decembrie 2018, zece state americane şi districtul federal Columbia legalizaseră folosirea unor mici cantităţi de marijuana în scop recreativ. Drogul este, însă, interzis în continuare la nivel federal.

Sursă foto: EPA


Citește și:

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”

Recomandările culturale ale săptămânii. Povestirile românești de azi și clipurile de pe YouTube pentru copii


 

Close
Închide
  Close